loockas napisał(a):marlad napisał(a):Boli tutaj kilka osób to ,że się zarabia na tym ( i to z tego co się dowiedziałem 800 zł w godzinę ) . Jakie to Polska nasza cecha , by zazdrością spoglądać sąsiadowi do kieszeni i liczyć mu przychody.
Pamiętajcie – wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Zarabiaj i 2x tyle, wisi mi to. Tylko nie pisz bzdur i nie wmawiaj ludziom, że im pomagasz. Dla mnie to co robisz to kaleczenie samochodów. W skrócie – uryna
niech zarabia nawet 3x. na swoich uslugach.
ale jak mowisz okalecza auta i w swietle prawa jest to przestepstwo.
marlad napisał(a):Współczesny świat kręci się wokół ropy i póki co tego nie zmienimy.
Boli tutaj kilka osób to ,że się zarabia na tym ( i to z tego co się dowiedziałem 800 zł w godzinę ) . Jakie to Polska nasza cecha , by zazdrością spoglądać sąsiadowi do kieszeni i liczyć mu przychody.
Pamiętajcie – wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
ale co masz w swoim podpisie usuniecie problemu od 800pln.
widzialem u 2 rzemieslikow na wlasne oczy ile trwa usuniecie DPFa... jest to okolo 1h roboty.
wiadomo jeden bedzie to robil 4h bo lubi powoli i trzeba pokazac ze to dlugi proces nieswiadomym klientom bo jak wytlumaczyc iz wycial mala puszke i zabral za to tyle kasy w takim czasie.
Tak jak mowilem zarabiaj se nawet 10x wiecej... ale nie lam przepisow ! i nie promuj oszukiwania...
to jest to samo jakbys pisal kradnijmy ile sie da bo te lewackie firmy zarabiaja na nas tylko wiec trzeba im zabrac...
NightStalker napisał(a):Pytanie retoryczne: dlaczego nie ma równie głośnej walki z elektrowniami jądrowymi i rozwjającym się przemysłem (na przykład) na całym świecie, a zwłaszcza w krajach najbogatszych?
elektrownia jadrowa jest jedna z najbezpieczniejszych i najmniej zanieczszczajacych srodowisko w przeliczeniu na jej wydajnosc koszty i ilosci awari.
Jak narazie zadna elektronia nie popsula sie sama... jedynie z glupoty ludzkiej lub kataklizmu (na oba nikt nie ma wplywu)