Ale jak wjedziesz to sam RAJ
RADOM – spotkania regionalne
[quote="widmo82"]Podobno łatwiej jest wjechac do Korei niż wyjechać. Bilet w jedna stronę mnie mało interesuje
Możemy jeszcze długo pierniczyć o Korei, aż minie 11. listopada
. Wycieczka do Wieliczki jest, moim zdaniem, mało realna-w tej chwili to są 4h jazdy w jedną stronę(przebudowa drogi!); przypominam, że Wieliczka znajduje się po tamtej stronie Krakowa. Ustalmy jakieś realne miejsce, jeżeli chcemy się spotkać. Biorąc pod uwagę obecną porę roku i termin proponuję jakąś knajpę z parkingiem, np. Bankrut, Dobrut, restauracja Zaścianek lub Przylesie, albo któraś z pizzerii w Skarżysku itp.
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
... do Korei 
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Gdzie w Dobrucie? Na Lukoilu?
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Cos przegapilem??? Co to za avatar?
-
Moderator "3BK" -Paweł
Nie chcieliście to nie, pojechałem w niedzielę do Krakowa sam!
Byłem tam już o 9-tej rano, pogoda była super, cały czas słońce, lekki wiatr który zdążył rozwiać smoga, temperatura w najcieplejszym okresie dnia 18 stopni. Zwiedziliśmy Wawel, Katedrę, gdzie w sumie przypadkowo, ale ochoczo załapaliśmy się na mszę, co mi (coś takiego!) bardzo pasowało, bo mogłem chwilę odpocząć po podróży, pogrążyłem się w zadumie nad czasami Starych Królów patrząc na Ich sarkofagi, a klecha coś se tam pier... Potem wejście na wieżę do Zygmunta, tu już nie było tak kolorowo, ale dużo lepiej niż na Św. Krzyżu, chyba się przyzwyczajam
. Potem zeszliśmy do podziemi i tu, jak zapewne wiecie, poczułem się znacznie lepiej
. Jedyne co mi tam nie pasowało i zdenerwowało to zimny Leszek, który nie wiadomo z jakiej cholery się tam wziął, a to było rano i zdecydowanie bardziej miałem ochotę na pepsi
.
Potem odwiedziliśmy Smoka Wawelskiego i udaliśmy się w kierunku rynku po drodze zahaczając o klimatyczną knajpkę "Pod Zielonym Smokiem", zwiedziliśmy Kościół Mariacki gdzie dokładnie obejrzeliśmy sobie ołtarz Wita Stwosza i różne tam takie. Około 16:30 wracaliśmy do domu, temperatura była jeszcze 16,5 stopnia
. jestem bardzo, bardzo zadowolony z tej wycieczki
Odnośnie jutrzejszego spota, to mam pewien pomysł co można by robić zamiast siedzieć na du... w knajpie i obżerać się. Otóż na torze w Miedzianej Górze jest jutro zakończenie sezonu z rozdaniem nagród (mój dyrektorek Piotrek też dostanie
). Zaczyna się to około 9-tej, ostatnie przejazdy będą około 14-tej, wręczenie nagród o 16-tej. Jest tam kawiarnia i zadaszona widownia, ale ma nie padać chyba.
Trzeba by się spotkać w karczmie na wcześniejszy obiad i jechać tam, chyba, że wolicie pier..ieć w karczmianą ławę, to też może być. Hę?
Byłem tam już o 9-tej rano, pogoda była super, cały czas słońce, lekki wiatr który zdążył rozwiać smoga, temperatura w najcieplejszym okresie dnia 18 stopni. Zwiedziliśmy Wawel, Katedrę, gdzie w sumie przypadkowo, ale ochoczo załapaliśmy się na mszę, co mi (coś takiego!) bardzo pasowało, bo mogłem chwilę odpocząć po podróży, pogrążyłem się w zadumie nad czasami Starych Królów patrząc na Ich sarkofagi, a klecha coś se tam pier... Potem wejście na wieżę do Zygmunta, tu już nie było tak kolorowo, ale dużo lepiej niż na Św. Krzyżu, chyba się przyzwyczajam

Potem odwiedziliśmy Smoka Wawelskiego i udaliśmy się w kierunku rynku po drodze zahaczając o klimatyczną knajpkę "Pod Zielonym Smokiem", zwiedziliśmy Kościół Mariacki gdzie dokładnie obejrzeliśmy sobie ołtarz Wita Stwosza i różne tam takie. Około 16:30 wracaliśmy do domu, temperatura była jeszcze 16,5 stopnia

Odnośnie jutrzejszego spota, to mam pewien pomysł co można by robić zamiast siedzieć na du... w knajpie i obżerać się. Otóż na torze w Miedzianej Górze jest jutro zakończenie sezonu z rozdaniem nagród (mój dyrektorek Piotrek też dostanie
Trzeba by się spotkać w karczmie na wcześniejszy obiad i jechać tam, chyba, że wolicie pier..ieć w karczmianą ławę, to też może być. Hę?
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Kazik myślałem też o tym żeby jechać na Tor Kielce i wiedziałem że Piotrek tam na pewno będzie , podoba mi się pomysł ale sądzę że trzeba by tam być około 12-13 , na pewno będzie ciekawie , niedaleko też jest zajazd jak coś , po drodze możemy poświecić 5 minut przy najstarszym dębie w kraju – Dąb Bartek .
To ja proponuję się spotkać o 12.00 na wjeździe do Skarżyska – logicznie rzecz biorąc wyjedzcie wcześniej ( nie jak ostatnio )
To ja proponuję się spotkać o 12.00 na wjeździe do Skarżyska – logicznie rzecz biorąc wyjedzcie wcześniej ( nie jak ostatnio )
Dobra, zobaczmy co na to reszta.
Ostatnie przejazdy jak pisałem będą ok 14-tej, więc potem będziemy mieli czas na obiad i spokojnie zdążymy na rozdanie nagród. Hę? (
)
Ostatnie przejazdy jak pisałem będą ok 14-tej, więc potem będziemy mieli czas na obiad i spokojnie zdążymy na rozdanie nagród. Hę? (
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Tor to ciekawy pomysł, ale ja czasowo nie wyrobię, musze sciągnąć zderzak u ojca, moze rozebrac troche wnetrza bagaznika i klape... woda dostaje mu sie i nie wiem ktoredy.
-
Moderator "3BK" -Paweł
Kurcze trochę się pozmieniało w ostatniej chwili, obawiam się, że teraz część nie wie gdzie i kiedy ma jechać... Co reszta na taką propozycję?
Atam, nie ma się czym chwalić
Co mazda, to mazda
Może następnym razem
Przy okazji spotkania będzie można zobaczyć 
widmo82 napisał(a):Cos przegapilem??? Co to za avatar?
Atam, nie ma się czym chwalić
-
LuckyMarciano
Kazik do mnie pisal.... 14 w Dobrucie.
Ostatnio edytowano 11 lis 2015, 11:54 przez widmo82, łącznie edytowano 2 razy
-
Moderator "3BK" -Paweł
Kazik do mnie pisał.... ze zmiana planów na niespodzianke, zbiórka 13:45 na shellu przy Kieleckiej. Oby to nie był jakiś bieg niepodległościowy.
-
Moderator "3BK" -Paweł