Pyton napisał(a):11 robimy spota międzyregionalnego. Kto z zg sie pisze . Moze jakas mala lista :
Możesz trochę rozjaśnić temat. Gdzie i co dokładnie.
www.mazdaspeed.pl
Pyton napisał(a):11 robimy spota międzyregionalnego. Kto z zg sie pisze . Moze jakas mala lista :

, doczytałem w waszym wątku. Dajcie tylko namiary na godzinę spotkania. Będę to musiał jakoś połączyć z imieninami syna przypadającymi na 11 listopada właśnie. Dozo.
 , doczytałem w waszym wątku. Dajcie tylko namiary na godzinę spotkania. Będę to musiał jakoś połączyć z imieninami syna przypadającymi na 11 listopada właśnie. Dozo.siemek55 napisał(a):Siema,
niestety muszę zrezygnować ze spotkania. Jeszcze dzisiaj w południe z Pytonem rozmawialiśmy na temat spotu i możliwości zorganizowania OS'u. O 15 wziął nas szef i poinformował, że w poniedziałek lecimy do DE. Wracam w piątek (pomimo święta w środku tygodnia). Niestety to uniemożliwi mi spotkanie z Wami. Mam nadzieję, że kolejnym razem będziemy mieli więcej szczęścia.
Pzdr
Siemek
siemek55 napisał(a):Wracam w piątek (pomimo święta w środku tygodnia).
Pyton napisał(a):Mamy plan na 2 miejscówki.
Pyton napisał(a):proponuje 12 . Spotkamy sie na parkingu CRS (Hala koszykówki i basen ) .Chłopaki jak wjedziecie do ZG to pierwsze duże rondo 3 zjazd i na przeciwko orlenu kręcicie w prawo do CRS. Jutro zobaczymy co beda zapowiadac z pogoda to bedziemy wiedziec na czym stoimy, pozdro
Kali_Yo ; D napisał(a):Ja na 90% zabiorę się z chłopakami to podprowadzę

Nightfall napisał(a):Kali_Yo ; D napisał(a):Ja na 90% zabiorę się z chłopakami to podprowadzę
No w końcu się do czegoś przydasz
Godzina jak najbardziej pasuje

Super Kamil ze przyjedziesz. Bez względu na to czy swoją furka czy jak to nazwales frytkowozem.
 Super Kamil ze przyjedziesz. Bez względu na to czy swoją furka czy jak to nazwales frytkowozem.   

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd