problem z abs w 323f bj
Cześć czytając ten dział postanowiłem zmienić pompę. Wyskakuje mi tez błąd 54. Mechanik specjalizujący się w Mazdzie 323 powiedział mi ze czujniki są OK ale poszedł moduł sterowania ABS. Teraz mam pytanie na allegro jest pompa sprzedawca daje gwarancje rozruchową MD5-2WD9J22A243607562056446 A a ja mam MD5-2WD1B05E-243608642057848 czy ten model będzie pasował? czy szukać czegoś innego? Proszę o pomoc
-
Pimp111
Szczerze to nie pamiętam żebym sprawdzał to pod kątem modelu pompy. Szczerze to znalazłem taką samą, wizualnie i kupiłem. A starej już nie mam. Pompa powinna pasować. po symbolu stwierdzam że to ten sam model, dla 2 kół napędzanych a reszta to pewnie oznaczenia seryjne. Podsumowując jeśli wygląda identycznie to powinna pasować.
Pogotowie Komputerowe
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Sama pompa jest we wszystkich bj taka sama. Ja w mojej 1,5 benzyna wsadziałem pompe od diesla jednak z moja elektronika bo była dobra. Działa 
-
kondziu02