Wojtek napisał(a):3. Masz juz w aucie kable ze sterowaniem radia...
Dzisiaj montowałem w M5 f/l z navi taką 2 DINową aftermarket firmy "Xtrons"...
Niestety potrzebujesz jeszcze dokupić pkt. 3. Nie ma tego w środku...
www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):3. Masz juz w aucie kable ze sterowaniem radia...
Radomianin napisał(a):Czy dla M5 z 2006 roku, będę potrzebował dokupić moduł aby w radiu DIN2 ( dotykowy panel) sterowanie z kierownicy działało?
Radomianin napisał(a):Czy taki zestaw załatwi sprawę, czy jednak muszę dokupić moduł sterowania z kierowniact radiem?
Celsus Stalk Interface to fit Mazda 5 2005-2012
Description:
To be able to use Original Factory fitted Steering Wheel Controls when fitting an aftermarket head unit you will need to install this Stalk Interface.
Details:
To Fit: Mazda 5 2005-2012
Fits Years: 2005, 2006, 2007, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012
Part: Stalk Interface
Part Number: ASC2673
Notes:
All vehicles must have the 24 pin connector
This range of Stalk Interface controllers also require an adaptor or "patch lead" for the radio. Available Separately.
Radomianin napisał(a):Czy możecie polecić jakieś radio 2Din z panelem dotykowym – najbardziej zależy mi aby posiadało moduł GPS- no chyba, że to jest w każdym w standardzie.
Radomianin napisał(a):U mnie w ASO nie maja pojęcia
Radomianin napisał(a):Interesuje mnie w radiu system android i gps, audiofilem nie jestem więc reszta standard.
Wojtek napisał(a):Musisz mieć wiązkę łączącą Mazdowską złączkę instalacji z wtyczkami na ISO... wraz z modułem (dekoderem).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości