Jestem ciekawy baterii, bo ludzie narzekali z recenzjach, że jest kiepska. Z drugiej strony podobny kolejne aktualizacje poprawiają to i owo, w tym czas pracy na baterii. Średnio jest jedna aktualizacja miesięcznie. Zobaczymy. Na razie Telefon pracuje na baterii od 8:00 i obecnie mam 75%, więc dla mnie jest ok. Byle do wieczora wytrzymała
Telefony komórkowe
Co chcesz wiedzieć konkretnie?
Jestem ciekawy baterii, bo ludzie narzekali z recenzjach, że jest kiepska. Z drugiej strony podobny kolejne aktualizacje poprawiają to i owo, w tym czas pracy na baterii. Średnio jest jedna aktualizacja miesięcznie. Zobaczymy. Na razie Telefon pracuje na baterii od 8:00 i obecnie mam 75%, więc dla mnie jest ok. Byle do wieczora wytrzymała
Nie wiem jakie microsd... mam tylko 16GB kartę + 32GB w telefonie, dla mnie dużo za dużo, ale gdzieś czytałem o kartach 128GB, ale to musisz potwierdzić sobie.
Na razie nie muli, nie przycina. Wręcz zapier...
Jedyna wada takiej ilości ramu, jest taka, że nic nie jest automatycznie ubijane. Podejrzewam, że stąd narzekanie na baterie, bo procesy w tle też jej jedzą całkiem sporo 
Ja liczę na to, że nie będę musiał w tym telefonie grzebać. Z resztą nawet bym nie chciał, bo jest nowy na gwarancji, a właścicielem telefonu jest firma w której pracuje
ZenUI niestety troszkę odbiega od czystego androida, ale da się polubić te nakładkę. Jest prosta, lekka i ma kilka ciekawych dodatków.
Nawet root mi nie potrzebny, bo nagrywanie rozmów jest jedną z natywnych funkcji dialera
Na razie nie muli, nie przycina. Wręcz zapier...
bieski napisał(a):Powoli Cyan zaczyna mnie denerwować.
Ja liczę na to, że nie będę musiał w tym telefonie grzebać. Z resztą nawet bym nie chciał, bo jest nowy na gwarancji, a właścicielem telefonu jest firma w której pracuje
Nawet root mi nie potrzebny, bo nagrywanie rozmów jest jedną z natywnych funkcji dialera
jak myślicie, czy kabel RCA > microUSB z aplikacją np AudioFI będzie działać na Z1C i nagrywać dźwięk z miksera w dobrej jakości?
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Witam
Koledzy jaki telefonik polecacie do 450 zł, najlepiej z navi
Znalazłem takie
http://allegro.pl/smartfon-microsoft-lu ... 84699.html
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=56 ... st-visited
a może inne propozycje
Koledzy jaki telefonik polecacie do 450 zł, najlepiej z navi

Znalazłem takie

a może inne propozycje

ha....odkryłemostatnio w szafie starego Desire Z. Właczyłsię nawet. Nie działa część dotyku, ale znalazłem digitlzier za 30 PLN i chyba sobie wymienie. Całość powinna zajać nie wieej jak godzinkę, a backupowy telefon będzie 
..::Born To Rise Hell::..
Szukam jakiegoś wzmocnionego telefonu, coś co zastąpi X-Cover 2
Wpadłem na opis Doogee DG700
120$:
http://www.aliexpress.com/item/Original ... eb201560_9
Niestety ma ciut za mało pamięci RAM i chyba słaby aparat.
Ktoś coś może zaproponować? Mile widziane telefony poniżej 145mm
Wpadłem na opis Doogee DG700
120$:
http://www.aliexpress.com/item/Original ... eb201560_9
Niestety ma ciut za mało pamięci RAM i chyba słaby aparat.
Ktoś coś może zaproponować? Mile widziane telefony poniżej 145mm
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
loockas napisał(a):W tej kasie windows phone to chyba najsensowniejsza propozycja. Jak możesz to dołóż kilka złotówek do Lumii 640. Bardzo fajny telefon w tej kasie (500zł).
A może jeszcze jakieś propozycje

loockas czemu? Pomijam wygląd, wagę i wymiary.
-
Moderator "3BK" -Paweł
Właśnie to co napisałeś. Głównie waga, nie dla mnie. Spodnie by mi spadały, a nie kupiłem jeszcze szelek 
Tak poważnie, to jako wół roboczy telefon chyba całkiem ok. Podobno bateria spokojnie 3-4 dni trzyma przy wcale nie małym użytkowaniu.
Tak poważnie, to jako wół roboczy telefon chyba całkiem ok. Podobno bateria spokojnie 3-4 dni trzyma przy wcale nie małym użytkowaniu.
Waga to nie problem. Bateria jak wystarcza do wieczoru to spoko... bardziej mnie martwi czy tylko ja mam taką opinię po zabawie kilkanaście minut tym telefonem, że w słońcu mogło byc lepiej, że aparat jednak lichy. Do tego 1GB pamięci RAM to trochę mało w obecnych czasach... stąd moja prośba o podanie jakichś lepszych propozycji.
-
Moderator "3BK" -Paweł
widmo82 napisał(a):stąd moja prośba o podanie jakichś lepszych propozycji.
Na ile wzmocniony ma być ten telefon? Może wystarczy Ci Moto G 3 (IP67 chyba), za chwilę ma się pojawić wersja 2GB ram w PL.
Motorola zdecydowanie nie budziłaby mojego zaufania jesli chodzi o wykorzystanie w "środowisku ciężkim".
A "rodzimy" producent MyPhone Hummer Axe ?
A "rodzimy" producent MyPhone Hummer Axe ?
..::Born To Rise Hell::..