SZCZECIN – spotkania regionalne
Powodzenia Ven w nowej zyciowej przygodzie. Torun i Bydgoszcz to to zaglebie mazdowiczow, wiec bedziesz tam w doborowym towarzystwie:). Pozdrawiam i do zobaczenia
Siemka.
Szykuje się jakiś spot w najbliższym czasie? Macie coś w planach? Ja już odebrałem swoją balbinkę z serwisu, więc można by się jakoś zgrać na spota.
ozdrawiam
Szykuje się jakiś spot w najbliższym czasie? Macie coś w planach? Ja już odebrałem swoją balbinkę z serwisu, więc można by się jakoś zgrać na spota.
Qdłaty25 – jasne, że tak
zaproponuj termin kiedy byś mógł podjechać to postaramy się coś zgrać 
Wodzu – priv jak coś, ostatnio robiłem swoją i jak coś możesz podjechać i ocenic
Wodzu – priv jak coś, ostatnio robiłem swoją i jak coś możesz podjechać i ocenic
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Koledzy czy jest ktoś z Wałcza lub okolic?
Bardzo bym potrzebował aby obejrzeć jedno auto, gdyż nie wiem czy jechać specjalnie 200km i tracić czas i kasę. Chodzi dokładnie o to auto:
http://otomoto.pl/oferta/seat-alhambra- ... y91RJ.html
Chciałbym jutro po południu lub w piątek jechać jeśli okaże się ok.
Bardzo bym potrzebował aby obejrzeć jedno auto, gdyż nie wiem czy jechać specjalnie 200km i tracić czas i kasę. Chodzi dokładnie o to auto:

Chciałbym jutro po południu lub w piątek jechać jeśli okaże się ok.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
wrzuć to też do działu kupuję mazdę 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Już po...sprzedane. Nawet się nie dziwię za tą kasę
Trzeba szukać dalej...
Trzeba szukać dalej...
www.gtrproject.pl
Pragne przerwac wszechobecna cisze i zaproponowac jakiegos spota w przyszlym tygodniu, Proponuje jakos w srodku tygodnia w godzinach popoludniowych. Osobiscie dostosuje sie do Waszych propozycji, o ile ktos wogule cos zaproponuje;) Osobiscie pasuja mi waly na gorze przy muzeum lub bulwary. Czekam na grad postow hehe. 

Witam.
Panowie mam nadzieje, ze nie zlinczujecie mnie za zly temat, ale przeszukalem temat o warsztatach i nie bylo nic odnosnie naszego pieknego miasta.
Czy mozecie polecic jakis godny polecenia warsztat, gdzie kompleksowo sprawdza mi zawieszenie? Mam juz dosc marudzenia mechanikow na to, ze rdza tu i tam i ze "panie ciezko sie to bedzie robilo". Szukam kogos kto wie, ze mazdy takie sa i nie bedzie narzekal
Robilem 2 lata temu kompleksowo zawieszenie w swojej madzi (wymiana [jakich?] amorow na KYB) + nowe wahacze i swoznie na przod ale i tak zawsze cos stukalo od strony pasazera. Teraz znowu sie cos posypalo bo auto jest cholernie twarde i stuka/puka jak stare auto.
Z gory dzieki za pomoc.
Panowie mam nadzieje, ze nie zlinczujecie mnie za zly temat, ale przeszukalem temat o warsztatach i nie bylo nic odnosnie naszego pieknego miasta.
Czy mozecie polecic jakis godny polecenia warsztat, gdzie kompleksowo sprawdza mi zawieszenie? Mam juz dosc marudzenia mechanikow na to, ze rdza tu i tam i ze "panie ciezko sie to bedzie robilo". Szukam kogos kto wie, ze mazdy takie sa i nie bedzie narzekal
Robilem 2 lata temu kompleksowo zawieszenie w swojej madzi (wymiana [jakich?] amorow na KYB) + nowe wahacze i swoznie na przod ale i tak zawsze cos stukalo od strony pasazera. Teraz znowu sie cos posypalo bo auto jest cholernie twarde i stuka/puka jak stare auto.
Z gory dzieki za pomoc.
- Od: 2 kwi 2013, 15:45
- Auto: Mazda 6, 2004, 2.0 140
mogę Ci podesłać numer do mechanika u którego ja robię swoją mazdę – jak zainteresowany to wal na priv 
Hejka. Czy ktoś z Was kojarzy tego handlarza??
http://allegro.pl/mazda-6-lift-xenon-na ... 53143.html
http://allegro.pl/2-3i-166ps-top-sport- ... 47089.html
Gdyby ktoś miał blisko i miał chęci to byłbym wdzięczny za obejrzenie tych dwóch 6-tek. Głównie pod kątem rudej i karoserii
. Wszelkie pytania na PW.

Gdyby ktoś miał blisko i miał chęci to byłbym wdzięczny za obejrzenie tych dwóch 6-tek. Głównie pod kątem rudej i karoserii

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Siemanko.
Byłem obejrzeć. Według mnie grafitowa warta sprawdzenia pod kątem technicznym, bo z zewnątrz bez zarzutu. Auto pochodzi z Danii.
Co do srebrnej, to pojawiają się pęcherze z rdzą na nadkolach tylnych po obu stronach. Maska przednia od spodu z licznymi wykwitami rdzy. Według mnie auto miało jakieś remonty jeżeli chodzi o zderzak i pas przedni. Ja bym sobie odpuścił. Skóra w środku na fotelu kierowcy dość mocno zużyta.
Ale oczywiście wybór należy do Ciebie. Nie podpinałem się kompem i nie sprawdzałem miernikiem lakieru.
Pozdrawiam
Byłem obejrzeć. Według mnie grafitowa warta sprawdzenia pod kątem technicznym, bo z zewnątrz bez zarzutu. Auto pochodzi z Danii.
Co do srebrnej, to pojawiają się pęcherze z rdzą na nadkolach tylnych po obu stronach. Maska przednia od spodu z licznymi wykwitami rdzy. Według mnie auto miało jakieś remonty jeżeli chodzi o zderzak i pas przedni. Ja bym sobie odpuścił. Skóra w środku na fotelu kierowcy dość mocno zużyta.
Ale oczywiście wybór należy do Ciebie. Nie podpinałem się kompem i nie sprawdzałem miernikiem lakieru.
Pozdrawiam
Pany i Panie! czy ostatnia sobota tego jakże pięknego października pasowałaby wam na małego, pierwszo-jesiennego spocika?
jeśli tak to zapraszam do zgłaszania chęci w celu ustalenia miejsca i godziny
Az tak daleko w przyszlosc nie wybiegam, ale mysle, ze dam rade
Jak dam rade to tez zajade ale fiacikiem bo mazda kaput 
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
To co z jutrem??