Akcesoria – tłumik końcowy Sebring
Entrails mógłbyś chociaż Ty się podjąć przemierzenia Sebringa u diagnosty?
bo reszta posiadaczy jakoś nie wykazuje zainteresowania. Chodzi mi o to, czy mój wydech jest głośniejszy czy to kwestia barwy dźwięku, bardziej basowy czy coś... czy mógłbyś się poświęcić i zaspokoić moją ciekawość?
tak jak już pisałem, koszt niewielki, ok. 20 zł 

Wszystko jest
tylko trzeba dobrze zakręcić, Corksport bodajże ma do Sedana, bez cięcia zderzaka, że na wierzch Ci wychodzą końcówki
a jak nie to jak u mnie home made
przejrzyj wątek
Dziękować 
Byłem dzisiaj na stacji diagnostycznej, kilka pomiarów Sebringa, maksymalny wynik to 76,8 dB ( na postoju, silnik rozgrzany, 4000 obr.).Dopuszczalny wynik dla pojazdów z zapłonem iskrowym to 93 dB.
Dzięki Ci bardzo
Także mój wydech jest tylko o 3,2 dB głośniejszy, niż akcesoryjny Sebring.
Stąd wniosek, że jestem przewrazliwiony, że w środku jest za głośno
swoją drogą już się przyzwyczaiłem i brakowało by tego mruczka 

Także mój wydech jest tylko o 3,2 dB głośniejszy, niż akcesoryjny Sebring.
Stąd wniosek, że jestem przewrazliwiony, że w środku jest za głośno

Witam, jestem niemal w przeddzień zamówienia mojej mazdy 3, jak każdy w takim momencie zastanawiam się nad doborem akcesoriów, jako że lubię nieco sportowego ducha (do niedawna miałem mazde mx-5 z 2007r) a zamawiana trójka będzie w dość mocnej wersji 165km, zastanawiam się nad sportowym tłumikiem sebring który w prospekcie mazdy figuruje jako opcja za 2190zł, czy ktoś z Kolegów ma coś podobnego i czy jest to sensowny zakup z punktu widzenia wpływu na osiągi lub ciekawe brzmienie ?
- Od: 14 gru 2015, 19:56