WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
pawcio1017 gratki nowy PR może rozkręci region 

... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Gratulacje Pawcio za zmianę nie tylko kolorku jakże bardzo męskiego
Powodzenia na różowej drodze życia 
- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive
była: MX3 1.6 16V 93
Gratki Pawcio za awans – a teraz do roboty 
Dzięki za info o fotce na konkursie... czuję, że sam powinienem to zrobić, ale chyba zabrakło mi w tamtym czasie oleju...w głowie;)
Niemniej jednak faktycznie nie byliśmy najgorsi... a co do wygranego zdjęcia...cóż, zdecydowała większość, ale oczywiście nasza grupa regionalna i tak miała najładniejsze zdjęcie
Co do regularnych spotów, wiecie, że ja jestem jak najbardziej na tak, ale też zawsze mi coś wypada i być nie mogę...co poradzić...ale będę się starał pojawiać od czasu do czasu...
Dzięki za info o fotce na konkursie... czuję, że sam powinienem to zrobić, ale chyba zabrakło mi w tamtym czasie oleju...w głowie;)

Niemniej jednak faktycznie nie byliśmy najgorsi... a co do wygranego zdjęcia...cóż, zdecydowała większość, ale oczywiście nasza grupa regionalna i tak miała najładniejsze zdjęcie
Co do regularnych spotów, wiecie, że ja jestem jak najbardziej na tak, ale też zawsze mi coś wypada i być nie mogę...co poradzić...ale będę się starał pojawiać od czasu do czasu...
The_Radek napisał(a):Gratki Pawcio za awans – a teraz do roboty
A więc wziąłem się do roboty jak kazałeś
1)benq323
2)The_Radek
3)aBartez
4)wilusjdm
5)caroleck
6)cichy_86
7)nocna furia
8)pietrus87
9)radek mazda lubawa
10)Yaz
11)kaczy91
12)Lukiszi
13)Roman_R87
14)Yoki
15)Margarita907
16)Therios
17)GreXx
18)peterkarol
19)kumek3
20)oh4shi
21)_sosen990
22)tomek_olsztyn
Jeśli ktoś jeszcze przychodzi wam do głowy, kogoś pominąłem to proszę o informację. Zweryfikowana została lista członków forumowej grupy regionu, dodany avatar tej grupy. Powinno to usprawnić mi mailing o planowanych spotkaniach. Nie długo pomęczę was o udostępnienie mi kontaktów telefonicznych do Was (oczywiście dobrowolne), bo nie mam kontaktu z niektórymi osobami.
Wielkimi krokami zbliża się coroczna ocena klubowiczów (tak tylko cicho przypominam o ewentualnym nadrobieniu zaległości na forum
The_Radek napisał(a):Dzięki za info o fotce na konkursie... czuję, że sam powinienem to zrobić, ale chyba zabrakło mi w tamtym czasie oleju...w głowie;)![]()
Myślę, że wynik i tak cieszy biorąc pod uwagę, że niektóre regiony nie wystartowały w ogóle

pawcio1017 napisał(a):Jeśli ktoś jeszcze przychodzi wam do głowy, kogoś pominąłem to proszę o informację
Ewidentnie brakuje mi jednego... niejakiego pawcio1017

pawcio1017 napisał(a):dodany avatar tej grupy
To tak można? Gdzieś go można zobaczyć?
pawcio1017 napisał(a):Tak na przyszłość wysuwa się jeden wniosek – WIĘCEJ ZDJĘĆ NA SPOTACH
Jak tylko jestem na spotach to robię
http://www.mazdaspeed.pl/forum/memberlist.php?mode=group&g=27004
No ładnie, w końcu jakiś spot
Neos jeszcze żyje czy nie miałeś okazji z nim porozmawiać?
No ładnie, w końcu jakiś spot

Może w końcu znajdzie czas dla klubu i forum 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Kolejne prace nad regionem wykonane – odświeżona i przede wszystkim uporządkowana galeria naszych spotkań:
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=515&t=174917
Kilka spraw organizacyjnych:
1)Chciałbym, aby od teraz wszystkie spotkania były dokumentowane w takim schemacie: 1spotkanie=1relacja=1post z fotkami od wszystkich. Myślę że najsensowniejszym będzie jeśli będziecie jak dotychczas wrzucali tam swoje fotki (koniecznie z datą i miejscem spota! + mile widziana relacja) a ja od czasu do czasu będę to porządkował i sklejał w jedną relację.
2)Uznałem, że fajnie jeśli do każdej relacji będzie dodane kilka słów o tym co i gdzie robiliśmy, kto uczestniczył w spotkaniu itp. (przeglądając galerię po jakimś czasie miło jest powspominać). Myślę też, że sensownym będzie jeśli będą się tam znajdować tylko posty z relacją, dlatego pozwoliłem sobie usunąć wszelkie inne dyskusje i od teraz prosiłbym je prowadzić tutaj.
3)Brakuje nam relacji z zeszłorocznego spota Night Power w Olsztynie (20.09.2015r.) oraz tegorocznego, sierpniowego spota nad jeziorem w Ostródzie. Ktoś z obecnych coś pamięta i byłby w stanie coś naskrobać i podesłać mi na PW?
4)Musowo musimy zrobić jakies porządne grupowe foto regionalne, wtedy ogarnę jakąś ciekawą grafikę do pierwszego posta.
Co o tym sądzicie?
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=515&t=174917
Kilka spraw organizacyjnych:
1)Chciałbym, aby od teraz wszystkie spotkania były dokumentowane w takim schemacie: 1spotkanie=1relacja=1post z fotkami od wszystkich. Myślę że najsensowniejszym będzie jeśli będziecie jak dotychczas wrzucali tam swoje fotki (koniecznie z datą i miejscem spota! + mile widziana relacja) a ja od czasu do czasu będę to porządkował i sklejał w jedną relację.
2)Uznałem, że fajnie jeśli do każdej relacji będzie dodane kilka słów o tym co i gdzie robiliśmy, kto uczestniczył w spotkaniu itp. (przeglądając galerię po jakimś czasie miło jest powspominać). Myślę też, że sensownym będzie jeśli będą się tam znajdować tylko posty z relacją, dlatego pozwoliłem sobie usunąć wszelkie inne dyskusje i od teraz prosiłbym je prowadzić tutaj.
3)Brakuje nam relacji z zeszłorocznego spota Night Power w Olsztynie (20.09.2015r.) oraz tegorocznego, sierpniowego spota nad jeziorem w Ostródzie. Ktoś z obecnych coś pamięta i byłby w stanie coś naskrobać i podesłać mi na PW?
4)Musowo musimy zrobić jakies porządne grupowe foto regionalne, wtedy ogarnę jakąś ciekawą grafikę do pierwszego posta.
Co o tym sądzicie?

Świetnie uporządkowana galeria Paweł
co do pomysłów wszystko na plus jak dla mnie. Z relacji to ja raczej nie jestem z tych wyrywnych hehe
A co do spota to jak najbardziej za
A co do spota to jak najbardziej za
Regeneracja DPF........info PW
pawcio1017 napisał(a):odświeżona i przede wszystkim uporządkowana galeria naszych spotkań
Super

Co do relacji to jak najbardziej... z resztą jak wrzucałem swoje fotki, to zawsze coś napisałem, ale dobrze to uściślić i napisać czarno na białym.
Spot jak najbardziej. Oby tylko aura dopisała... i czas :/
Mam tylko jedną uwagę co do galerii.
Relacje, opisy, lista osób jak najbardziej powinny być. Męczą tylko zdjęcia portretowe ( pionowe) wrzucone poziomo...Co prawda znalazłem tylko dwa takie ze spota w Ornowie/Kauflandzie, ale jednak... Albo je ( za pozwoleniem autora postu) usunąć, albo obrócić. I pamiętać na przyszłość
Pawcio, super robota w wątku z mediami
Przejrzałem sobie cały i aż się łezka w oku kręci

Przejrzałem sobie cały i aż się łezka w oku kręci
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
The_Radek napisał(a):Męczą tylko zdjęcia portretowe ( pionowe) wrzucone poziomo...Co prawda znalazłem tylko dwa takie ze spota w Ornowie/Kauflandzie, ale jednak... Albo je ( za pozwoleniem autora postu) usunąć, albo obrócić. I pamiętać na przyszłość
Zwróciłem na to uwagę ale późno już było wczoraj
To jak, kiedy spocimy? Może każdy znajdzie chwilę na koniec miesiąca?

No dobra to jedziemy z wstępną listą panowie:
-aBartez,
-pawcio,
30 czy 31.10? No i gdzie?
(jak będzie zimno to można zawsze pomyśleć nad jakimś parkingiem podziemnym itp. To akurat nie problem
)
-aBartez,
-pawcio,
30 czy 31.10? No i gdzie?
(jak będzie zimno to można zawsze pomyśleć nad jakimś parkingiem podziemnym itp. To akurat nie problem

No to jedźmy 
-aBartez,
-pawcio,
-the radek,
Co do terminu... szczerze powiedziawszy to słaby termin... 1 Listopada wypada w niedzielę, niektórzy będą chcieli wybrać się na groby bliskich do których mogą mieć kawałek do przejechania... Między innymi ja... więc może przyszły tydzień? 24-10? Swoją drogą w tym dniu jest Verva Street Racing... może więc wycieczka do Wawy?
A wybiera się ktoś na VSR?
Dla samego spotu owszem... ale wspominałeś coś o fotce/fotkach... a to już trochę większy problem
-aBartez,
-pawcio,
-the radek,
Co do terminu... szczerze powiedziawszy to słaby termin... 1 Listopada wypada w niedzielę, niektórzy będą chcieli wybrać się na groby bliskich do których mogą mieć kawałek do przejechania... Między innymi ja... więc może przyszły tydzień? 24-10? Swoją drogą w tym dniu jest Verva Street Racing... może więc wycieczka do Wawy?
pawcio1017 napisał(a):można zawsze pomyśleć nad jakimś parkingiem podziemnym itp. To akurat nie problem
Dla samego spotu owszem... ale wspominałeś coś o fotce/fotkach... a to już trochę większy problem
Nie wiem z kolei czy ja będę akurat na Mazurach w przyszły weekend, dlatego rzuciłem propozycję 30.10 (piątek przed świętami). Ale oczywiście jeśli bardziej pasuje wam termin przyszłotygodniowy i miałaby być większa frekwencja to nie ma przeciwwskazań. Wówczas postaram się i ja dotrzeć choć może być ciężko i obiecać nie mogę 
Co do VSR to ja raczej i tak odpadam, musze sie troche wstrzymać z wydatkami w tym miesiącu
Co do VSR to ja raczej i tak odpadam, musze sie troche wstrzymać z wydatkami w tym miesiącu