Mazda 323F BJ – wnętrze SKÓRY,gdzie dostać?
Strona 1 z 1
Witam,jestem posiadaczem mazdy 323F Bj i poszukuję do niej wnętrza,nigdzie nie mogę znaleźć skór do mazdy 323f,dlatego mam takie pytanko czy w ogóle one są jak tak to gdzie mogę je wyrwać i czy może od innego samochodu by pasowały? Może nissan primera? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuje bardzo 
-
Bulwa
Kolego występują takie jak u mnie
możesz zajrzeć do mojego tematu tam mam fotki. Z innego auta raczej nic bez przeróbek nie dopasujesz. P. S. Rejestracja aktualna? Zapraszam na spoty regionalne 
Regeneracja DPF........info PW
wydaje mi sie ze z premacy może podejść
Niestety nieaktualna,jestem z Koszalina.
Dzięki wielkie ale mi też się dużo rzeczy wydaje,a po to założyłem post aby się dowiedzieć czy jest szansa od innego auta i czy może ma ktoś akurat na sprzedaż przypadkiem,no ale dzięki wielkie za odpowiedź,czekam dalej. Pozdrawiam Was
Dzięki wielkie ale mi też się dużo rzeczy wydaje,a po to założyłem post aby się dowiedzieć czy jest szansa od innego auta i czy może ma ktoś akurat na sprzedaż przypadkiem,no ale dzięki wielkie za odpowiedź,czekam dalej. Pozdrawiam Was
-
Bulwa
Hey,
Bardzo cieżko dorwać oryginalną skórę do BJki. Ja też polowałem na takie siedzenia, w końcu sobie odpuściłem i kiedyś przy okazji wszedłem na aukcje i patrzę "o, skóra!" kupiłem i bardzo jestem zadowolony. To prawdziwa skóra a nie takie jak teraz montują.
Powodzenia w poszukiwaniach!
Bardzo cieżko dorwać oryginalną skórę do BJki. Ja też polowałem na takie siedzenia, w końcu sobie odpuściłem i kiedyś przy okazji wszedłem na aukcje i patrzę "o, skóra!" kupiłem i bardzo jestem zadowolony. To prawdziwa skóra a nie takie jak teraz montują.
Powodzenia w poszukiwaniach!
- Od: 21 lis 2010, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 DISI 2011
Volvo XC70 2008
Strona 1 z 1