RADOM – spotkania regionalne
widziales jakie miejsca zostały w sektorze G gdzie bilety sa po 129zl? Wszystko bedziesz ogladal na telebimie a po przyzwyczajeniu sie do przestrzeni to niewiele sie rozni od ogladania w domu

-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Verva niezła impreza , bylem w 2013 jak był też Top Gear Show , teraz to troszkę za późno na rozsądne bilety , trzeba było by kopić jak tylko się pokazały i to od razu z Pit Party . W telewizji takich imprez się nie transmituje .
To może muzeum motoryzacji w Otrębusach
http://www.muzeum-motoryzacji.com.pl/
http://www.muzeum-motoryzacji.com.pl/
Hej!
Pamietacie mnie jeszcze? Wiem, nie odzywalem sie bardzo dlugo w rodzimym regionie, wiem i przepraszam. Mialem kilkumiesieczna przerwe od forum ale nadrabiam zaleglosci. Bede w Radomiu 19-23 pizdziernika, zjezdzam standardowo zabrac kola, szybki przeglad auta plus wpadlo wesele uwaga, w szczecinie wiec w piatek wyjezdzam do szczecina, bawie sie na weselu, poprawinach i wracam do kopenhagi. Jesli znalazlby sie ktos zeby sie spotkac byloby super. Wiem, ze Was zostawilem i teraz jestem troche jak syn marnotrawny ale licze na odpuszczenie grzechow. Nie bede ukrywal, ze najbardziej licze ma spotkanie Tadzia, jesli nie na spocie to przejade sie do Ciebie do pracy zeby chociaz sie przywitac
Karol, wiem, mialem dzwonic, nie zadzwonilem. Padl mi telefon od taniego dzwonienia (nie moge przelozyc karty do swojego telefonu, karty micro sim i nano nie dzialaja tak prosto).
Takze jesli znalazlby sie ktos zeby sie spotkac na chwile chociazby bede zobowiazany
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje do zobaczenia!
PS. teraz bede czesciej na forum takze bede dawal o sobie znac (Kazik, nie jest to spowodowane niedalekimi wyborami na klubowiczow
)
Pamietacie mnie jeszcze? Wiem, nie odzywalem sie bardzo dlugo w rodzimym regionie, wiem i przepraszam. Mialem kilkumiesieczna przerwe od forum ale nadrabiam zaleglosci. Bede w Radomiu 19-23 pizdziernika, zjezdzam standardowo zabrac kola, szybki przeglad auta plus wpadlo wesele uwaga, w szczecinie wiec w piatek wyjezdzam do szczecina, bawie sie na weselu, poprawinach i wracam do kopenhagi. Jesli znalazlby sie ktos zeby sie spotkac byloby super. Wiem, ze Was zostawilem i teraz jestem troche jak syn marnotrawny ale licze na odpuszczenie grzechow. Nie bede ukrywal, ze najbardziej licze ma spotkanie Tadzia, jesli nie na spocie to przejade sie do Ciebie do pracy zeby chociaz sie przywitac
Karol, wiem, mialem dzwonic, nie zadzwonilem. Padl mi telefon od taniego dzwonienia (nie moge przelozyc karty do swojego telefonu, karty micro sim i nano nie dzialaja tak prosto).
Takze jesli znalazlby sie ktos zeby sie spotkac na chwile chociazby bede zobowiazany
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje do zobaczenia!
PS. teraz bede czesciej na forum takze bede dawal o sobie znac (Kazik, nie jest to spowodowane niedalekimi wyborami na klubowiczow

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Weź pół litra z wesela a poprawiny zrobimy pod Selgrosem 
-
Moderator "3BK" -Paweł
Hmmm...
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Ok no to sie zobaczy w takim razie

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Hmmm.... Mietek? A! No rzeczywiście, był taki!

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
mowie, taki syn marnotrawny ale syn 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Od poniedziałku do piątku jest teoretycznie czas na zrobienie spota, więc trzeba ustalić który dzień najbardziej nam pasuje, czekam na propozycje. 

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Jeśli do piątku to piątek. Dopiero w czwartek ok 18ej wracam z Sieradza.
-
Moderator "3BK" -Paweł
Ja od poniedziałku do piątku jestem w pracy do jakieś 19 więc nie wiem czy dam radę.Nie pracuje na miejscu tył ko codziennie wracam z Warszawy.
-
tygrys36
Zawezilbym troche do: od wtorku do czwartku. W poniedzialek jade pod rzeszow i tam mi zejdzie caly dzien, a w piatek jade do szczecina na to wesele i stamtad wracam do kopenhagi takze na dobra sprawe 3 dni. Wtorek 19 np?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
mi pasuje kazdy dzien od wtorku do czwartku, ostatnio na tygodniu mam wiecej czasu niz w weekendy 
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL