Kogo widziałem / widziałam
A mnie nikt nie widział, bo auto od ponad tygodnia rzeźbi i lakieruje blacharz
Pozdro dla wszystkich maździarzy których widuję latając rowerem
Pozdro dla wszystkich maździarzy których widuję latając rowerem
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
cronos butelkowy na oz-tach, nakleja klubowa na szybie tylnej, widziany oczywiście w madziarskiej lecznicy auto-jaksa, wydaje mnie się,że kolegi m4rcina...wnioskuję po fotkach w stopce...
" o czym myśli młodzież co z paskami nosi odzież" :–)
- Od: 25 sty 2005, 01:24
- Auto: Premacy 2.0 DiTD, 03r.
Alexs napisał(a):wydaje mnie się,że kolegi m4rcina...wnioskuję po fotkach w stopce...
ale on przyjechal z kubutkiem:P
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
A ja widuje codziennie tyle mazd ze ho ho.........
ostatnio bardzo duzo mx5-ek
ale wczoraj widzialem na Wawelskiej ok godziny 19-19:30 ciemno niebieska 323 BG z naklejka na tylnej szybie (oczywiscie klubowa
) i podlkadkami klubowymi na blachach WI albo WJ (juz nie pamietam) ale pozdro
ostatnio bardzo duzo mx5-ek
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ale wczoraj widzialem na Wawelskiej ok godziny 19-19:30 ciemno niebieska 323 BG z naklejka na tylnej szybie (oczywiscie klubowa
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Ja też......marcinkosky napisał(a):A ja widuje codziennie tyle mazd ze ho ho.........
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Witam wszystkich,ja wczoraj na trasie z W-wy na Płońsk wyprzedzałam Mazde3,kolor czerwony, ok godz 11-ej.Tak się zastanawiam czy kierowca tej madzi też jest klubowiczem.Jeśli był to ktoś z klubowiczów i zauważył na mojej Madzie 626,bordowej,po lewej stronie z naklejka klubową to oznacza że spotkałam nie zdając sobie z tego sprawy klubowicza.Pozdrawiam wszystkich klubowiczow i fanów Mazd. 
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
A więc wjazd na obwodnicę piły przed godziną 9 butelkowa 626. Tablice CB *****, później nie pamiętam gdzie, ale bardzo czerwony cronos (taki jak jacobsa). W poznaniu: Szara MX3 jadąca za mną przez jakies 3km, później staesza 323F też jadąca za mną.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
f*ck
A ja wczoraj spotkalem sie z zulkiem w Bialymstoku – pozdrawiam serdecznie jego oraz bordowa GE 
A ja dzisiaj pod MediaMarktem przy Promenadzie widziałem zaparkowaną MX6 Tatiana 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Ja dostałem dzisiaj ulotke (wizytówkę ) mazdaspeed z pozdrowieniami od Tatiana-dziękuję i tez pozdrawiam.Xionc napisał(a):A ja dzisiaj pod MediaMarktem przy Promenadzie widziałem zaparkowaną MX6 Tatiana
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Potwierdzam i pozdrawiam.
Wcześniej, w podziemnym parkingu Bazaru Szembeka miałem spotkanie drugiego stopnia z Mazdeczką Prezesa JAKSY. Z Prezesem nie miałem przyjemności (!?) ale również Go pozdrawiam
.
Wcześniej, w podziemnym parkingu Bazaru Szembeka miałem spotkanie drugiego stopnia z Mazdeczką Prezesa JAKSY. Z Prezesem nie miałem przyjemności (!?) ale również Go pozdrawiam
„Zegar tyka. Wszystkich.”