kalesoon napisał(a):Ja na połowie baku (według wskazania zegara) zrobiłem równe 350km
Zalane do pierwszego odbicia ok. 320km. Też w Biezsczady, przez Rzeszów
BTW wskazówka po przekroczeniu połowy spadała jakby w baku był wirrrr. Nie lubię tego

www.mazdaspeed.pl
kalesoon napisał(a):Ja na połowie baku (według wskazania zegara) zrobiłem równe 350km

>>>>>FrAnCuZ<<<<< napisał(a):Witam
Od nie dawana jest posiadaczem Mazdy 3
Autem zrobiłem 1300 km w wakacje. Spalanie wyszło takie sobie
Auto załadowane po brzegi 2 osoby + dziecko + bagażnik dachowy
Średnia prędkość jaką pokazywał komputer to 43 Km/h a spalanie 9,0 Litra
Szału nie ma ale tragedii też. Auto w ruchu miejskim pali 10 litrów i to minimum jakie udało mi się uzyskać no chyba ze coś zle robie

cisman napisał(a):A ja cały bak wkońcu od zakupu zrobiłem, od rezerwy po kurek zalany i w trasie 80% miasto 20 % droga dojazdowa na ktorej i tak 50 km/h dozwolone wyszło mi 8,7l więc chyba dobry rezultat jak uważacie? Z dystrybutora pokazalo idealnie tak samo jak komputerzobaczymy co będzie po wymianie filtrów we wrześniu może lepiej oby

>>>>>FrAnCuZ<<<<< napisał(a):Ok już sie poprawiam profil uzupełniony
Tak jak pisałem spalanie miasto ekonomiczny styl 10L na 100 km to minimum.
Trasa o której pisałem średnia prędkość 43 km/h czyli autostrada zgodnie z przepisami a poza miastem tez tak jak przepisy nakazują auto załadowane po sam dach + bagażnik dachowy 2 dorosłe osoby + dziecko spalanie 9L na 100 km
Szału nie ma chyba ze może ma ktoś pomysł co mogę sprawdzić

Gamboa napisał(a):cisman napisał(a):A ja cały bak wkońcu od zakupu zrobiłem, od rezerwy po kurek zalany i w trasie 80% miasto 20 % droga dojazdowa na ktorej i tak 50 km/h dozwolone wyszło mi 8,7l więc chyba dobry rezultat jak uważacie? Z dystrybutora pokazalo idealnie tak samo jak komputerzobaczymy co będzie po wymianie filtrów we wrześniu może lepiej oby
no to sie pochwal ile zrobiłeś na tym całym baku km
teraz zobaczymy jak będzie oby podobnie 
>>>>>FrAnCuZ<<<<< napisał(a):Olej wymieniony na orginalny + filtr, filtr powietrza tez nowy do tego zrobiona zbieżność

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości