Jeśli zły dział proszę moderatora o przeniesienie w odpowiedni.
Siema, Musze wymienić w swojej Mazdzie przednie wycieraczki, i mam pytanie jakie polecacie, ew. gdzie znajdę oryginalne wycieraczki jakie montuje Mazda.
Oryginalne wycieraczki. Czy są zamienniki?
Strona 1 z 1
Zapinka jest typowa więc 90% dostępnych na rynku wycieraczek będzie pasować. Kwestia dobrania długości piór.
Od roku używam płaskich wycieraczek firmy Motgum i nie mam zastrzeżeń, zwłaszcza że cena jest niewiele wyższa od marketowych a nadal dobrze zbierają.
Na początku piszczały ale okazało się że wystarczy zmienić kąt natarcia wycieraczek.
Od roku używam płaskich wycieraczek firmy Motgum i nie mam zastrzeżeń, zwłaszcza że cena jest niewiele wyższa od marketowych a nadal dobrze zbierają.
Na początku piszczały ale okazało się że wystarczy zmienić kąt natarcia wycieraczek.
Ja polecam Denso hybrydowe, nie należą może do najtańszych ale według mnie jeśli ktoś ma taką możliwość finansową to warto. Wycieraczki dobrze odprowadzają wodę, są ciche i wytrzymałe. Prosiłbym aby nie traktować tego postu jako niepotrzebnej reklamy produktu ponieważ ta opinia opiera się na moim doświadczeniu z tymi wycieraczkami. Podejrzewam że jeśli jest na forum ktoś kto miał w swoim aucie powyższe wycieraczki zgodzi się ze mną, że są po prostu dobre.
Strona 1 z 1