BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
czyżby znowu jakiś polish specjal będziesz gotował Szkodniku?
Ja dziś nie dam rady. Mam rozgrzebane auto, a jutro muszę wcześnie wstać.
Jak by się ktoś jutro popołudniu nudził, to zapraszam ok. 16:30 na pojedynek wioślarski JFTC kontra Komenda Woj. Policji w okolicach Mostowej/Rybiego Rynku. Jak by co, dopingować tych pierwszych.
Jak by się ktoś jutro popołudniu nudził, to zapraszam ok. 16:30 na pojedynek wioślarski JFTC kontra Komenda Woj. Policji w okolicach Mostowej/Rybiego Rynku. Jak by co, dopingować tych pierwszych.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Dzisiejszy listek
Davetofik
Spidi
Szwagier
Kolega z m5
Mops
Julek
Wojciech
Nynuch
Fajf może przyszły kandydat
No i szkodnik
Co do kartingu to że względu na mój wyjazd chciałbym przełożyć go na niedzielę rano tydzień później czyli 11 październik jednak jeżeli ktoś woli 4,09 to proszę o info
Co do przyszłego piątku, w związku z brakiem KFC chciałbym zorganizować coś innego więcej szczegółów po weekendzie, jednak plan jest aby zrobić spot gadecki przy domowej pizzy autorstwa spidiego i szkodliwego, oczywiście jak ktoś będzie chciał sam sobie dokonać dzieła będzie też taka możliwość
Więc zapisy na piątek czas rozpocząć, liczba miejsc ograniczona, lista start
1 szkodnik
2
Davetofik
Spidi
Szwagier
Kolega z m5
Mops
Julek
Wojciech
Nynuch
Fajf może przyszły kandydat
No i szkodnik
Co do kartingu to że względu na mój wyjazd chciałbym przełożyć go na niedzielę rano tydzień później czyli 11 październik jednak jeżeli ktoś woli 4,09 to proszę o info
Co do przyszłego piątku, w związku z brakiem KFC chciałbym zorganizować coś innego więcej szczegółów po weekendzie, jednak plan jest aby zrobić spot gadecki przy domowej pizzy autorstwa spidiego i szkodliwego, oczywiście jak ktoś będzie chciał sam sobie dokonać dzieła będzie też taka możliwość
Więc zapisy na piątek czas rozpocząć, liczba miejsc ograniczona, lista start
1 szkodnik
2
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
3.Szwagier
4. pawcio

Ja niestety w przyszły piątek odpadam. Idziemy na 2 x urodziny.
Szkoda, bo zapowiada się fajnie
Szkoda, bo zapowiada się fajnie
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Szkodnik a czy pizza o smaku cytryny też będzie?
Zapraszam
No jak zdaze to zrobię cytryne jak nie to wymyslimy coś innego
No jak zdaze to zrobię cytryne jak nie to wymyslimy coś innego
to ja rozglądam się już za kierowcą być może tym razem uda się nam skrzyżować szkła Szkodniku.
no dobra trzeba to jakoś podsumować
prosiłbym o potwierdzanie obecności bo trzeba oszacować ilość kg mąki na ciasto o dodatkach nie wspominając,
skoro wszyscy pytali o koszta to śpieszę coś oszacować, wydaje mi się, że przygotowanie się między 5 a 10zł od osoby w zupełności wystarczy trzeba oddać spidiemu za mąkę i drożdże
oraz ja zakupię niezbędne dodatki więc raczej poziom 5zł jest realny
– składka oczywiście jest dobrowolna więc nie trzeba się spinać,
do tego należy ze sobą zabrać coś do picia czy do popicia, – napoje zimne
napoje ciepłe będą po mojej stronie – pytanie tylko czy szykować kakao
więc chiałbym do czwartku do 16 znać liczbę osób bo popołudniu jadę na zakupy
start spotkania jak pod tesco 21:30 plus jednak jak ktoś będzie szybciej to nic się nie stanie
czekam na resztę zapisów
bo na razie mało osób
liczba miejsc jest limitowana 30-40 osób
prosiłbym o potwierdzanie obecności bo trzeba oszacować ilość kg mąki na ciasto o dodatkach nie wspominając,
skoro wszyscy pytali o koszta to śpieszę coś oszacować, wydaje mi się, że przygotowanie się między 5 a 10zł od osoby w zupełności wystarczy trzeba oddać spidiemu za mąkę i drożdże
do tego należy ze sobą zabrać coś do picia czy do popicia, – napoje zimne
napoje ciepłe będą po mojej stronie – pytanie tylko czy szykować kakao
więc chiałbym do czwartku do 16 znać liczbę osób bo popołudniu jadę na zakupy
start spotkania jak pod tesco 21:30 plus jednak jak ktoś będzie szybciej to nic się nie stanie
czekam na resztę zapisów
liczba miejsc jest limitowana 30-40 osób
szkodnik_byd napisał(a):pytanie tylko czy szykować kakao
Naftę szykuj
Mnie nie będzie.
szkodnik_byd napisał(a): pytanie tylko czy szykować kakao![]()
Pytanie
Widze ze drzewo do lasu ciagniecie to i przy mojej osobie niech bedzie +os.tow.