Rowniez dzieki jestem za czestszymi spotami. A chetnych zapraszam w niedziele o godz 12 na co miesieczne spotkanie Cars&Coffe Torun przy Hali widowiskowo sportowej na Bema. Info : https://www.facebook.com/events/1700281053527202/
Tu nie konkurs piękności liczy się miłość do marki a nie konkurs na najdroższe auto lub najbardziej porobione Poza tym Mazdy zaczynające się os X maja to coś i to jest najwazniejsze
Wpadaj na spotkania czy do Toronto ale jak by co do Bydgoszczy też Zapraszamy co piątek
Dokladnie na pierwszy spot przyjechalem Mazda 323BG skladana z dwoch roznych potem bylo inne autko ale wrocilem znowu do tego samego modelu w o wiele lepszym stanie a teraz jest 323F...bo milosc do marki zostala
Dolak nie przemjmuj się xD Ja teraz latam gruzem subaru i też nic się nie dzieje Od przyszłego tygodnia mam nadzieję, że będę mógł wrócić do spotowania. Czasu trochę więcej się znajdzie.
Kojarzycie czyj może być 6MPS na numerach z Inowrocławia? Ostatnio kilka razy widziałem na moim osiedlu i aż ślinka cienkie Co ciekawe, w zeszłym tygodniu nawet stała obok MX5 z Gdańska.
Matthies, chyba chodzi Ci o mnie Na osiedlu mokrym? Ostatnio otrzymałem ulotkę po wycieraczkę i zastanawiałem się od kogo... Swoją drogą, potrzebuję kilku porad od użytkownika Mazdy 6, bo swoją posiadam może z pół roku. Dałbyś radę poświęcić mi chwilę?
tak na mokrym, a ulotka to moja sprawka hehehe. Zauważyłeś, że stałeś wtedy obok czerwonej MX5? cieszę się, że trafiłeś na forum. Jeśli zwykła 6 ci pomoże to chętnie pomogę, chociaż trzeba pamiętać, że MPS i GG/GY jednak sporo się różnią.