BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Ja bardzo chętnie, powoli odchodzą mi ostatnie kace, więc widać pora rezerwować terminy na następne.
Musi być miodnie.
EDIT:
W kwestii zbliżającego się cyklicznego spota, wtorek 15.09.2015, na który po rozmowach z kilkoma klubowymi mentorami ds. pokuty (cyt.: "Ty się tam nie wydurniaj, bo osobiście przyjadę i Ci nakopię
i dopiero będziesz żałował") stwierdziłem, że dla własnego bezpieczeństwa zamierzam już do Was zawitać
PYTANKO: Jeszcze Biawar czy już Zielone, a może inna miejscówka? Na propozycje (z uwzględnieniem Waszych typów pogodowych) czekam do końca niedzieli.

EDIT:
W kwestii zbliżającego się cyklicznego spota, wtorek 15.09.2015, na który po rozmowach z kilkoma klubowymi mentorami ds. pokuty (cyt.: "Ty się tam nie wydurniaj, bo osobiście przyjadę i Ci nakopię

PYTANKO: Jeszcze Biawar czy już Zielone, a może inna miejscówka? Na propozycje (z uwzględnieniem Waszych typów pogodowych) czekam do końca niedzieli.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
macvas napisał(a):stwierdziłem, że dla własnego bezpieczeństwa zamierzam już do Was zawitać

macvas napisał(a):Biawar czy już Zielone
Ja obstawiam Biawar, ciepło będzie.
swirek napisał(a):Słuchajcie 11 października będziemy w Polsce, przyjeżdżamy na prawie dwa tygodnie Ktoś będzie chętny się spotkać?
Oczywiście, może wtedy spota zrobimy w jakiejś knajpce ?
Dobra, w takim razie ten spot zostaje jeszcze parking przy Biawar.
Awaryjnie gdyby mocno padało to Zielone.
Do zobaczenia pojutrze.
btw. mogę się mylić, ale dzisiaj na Branickiego widziałem byłą już cbr'ową trójkę.
Dalej na klubowych podkładkach (BI coś tam coś dwie szóstki w środku i ostatnia S), ale nowy kierownik coś się średnio do mycia przykłada, bo usyfiona
Awaryjnie gdyby mocno padało to Zielone.
Do zobaczenia pojutrze.
btw. mogę się mylić, ale dzisiaj na Branickiego widziałem byłą już cbr'ową trójkę.
Dalej na klubowych podkładkach (BI coś tam coś dwie szóstki w środku i ostatnia S), ale nowy kierownik coś się średnio do mycia przykłada, bo usyfiona

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Moja była to jeździ na BBI na 99%
Ale jeżeli miała żółte zaciski to moja bo drugiej takiej chyba nie ma 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
No właśnie zaraz musiałem odbijać i nie udało mi się jej dojść by dojrzeć ten charakterystyczny element, stąd nie mam pewności. Ponadto jeszcze mąci mi obraz ten "zmatowiały" lakier, bo Twoja jak kojarzę była świeżo po lakierniku
Stąd zaznaczyłem, że mogę się mylić. Grunt, że mój BK-radar aktywny 
btw. gdzie w Białym dostanę od ręki ori nakrętkę koła do M3 – poprzednia wykręciła mi numer, albo ktoś się koło niej zakręcił
btw. gdzie w Białym dostanę od ręki ori nakrętkę koła do M3 – poprzednia wykręciła mi numer, albo ktoś się koło niej zakręcił

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Dzięki za spota. Było ciekawie. Oby za dwa tygodnie również frekwencja i pogoda Nam dopisały.
Z przyjemnością stwierdzam, że rośnie w siłę frakcja mx'ów.
A Yossek tym razem dostał hOpla.
Pawko_6 – za hattricka CR7 płacili trzy razy tyle, ale i tak jestem ładnie do przodu
– na felgi i konserwę powinno starczyć o ile Łucja nie położy łapek
Z przyjemnością stwierdzam, że rośnie w siłę frakcja mx'ów.
A Yossek tym razem dostał hOpla.
Pawko_6 – za hattricka CR7 płacili trzy razy tyle, ale i tak jestem ładnie do przodu

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Witam wszystkich sympatyków Mazdy z regionu
od niedawna (od kwietnia) jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BM. Przyznam szczerze, że jest to moja pierwsza Mazda – wcześniej tylko niemcownia, aczkolwiek zakochałem się w niej i z każdym kolejnym kilometrem utwierdzam się w przekonaniu, że był to idealny wybór
stąd też moja chęć dołączenia do szeregów forum MazdaSpeed i oczywiście Waszej regionalnej społeczności. Jeżeli to nie problem, to chętnie przybedę na następny białostocki spot.
Jeszcze raz Cześć wszystkim! Pozdrawiam!
Jeszcze raz Cześć wszystkim! Pozdrawiam!
Witamy kolegę i zapraszamy na spotkania Naszej Grupy.
O ile nie trafi się jakiś spontan to na cyklicznym spocie widzimy się za dwa tygodnie (wtorki).
Obserwuj zatem ten wątek w kwestii lokalizacji spotkania – uzależnione od pogody.
Coś co urzeczywistnia mody
Lepiej napisz kiedy się zjawiasz?
O ile nie trafi się jakiś spontan to na cyklicznym spocie widzimy się za dwa tygodnie (wtorki).
Obserwuj zatem ten wątek w kwestii lokalizacji spotkania – uzależnione od pogody.
makmarc napisał(a):A co żeś wygrał?
Coś co urzeczywistnia mody
Lepiej napisz kiedy się zjawiasz?
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Tego jeszcze nie wiem, mi zaczyna się zaraz podyplomówka w Ełku, Monia ostatni rok magisterki w Białym i nie wiem jak wyjdzie ze zjazdami, czy nam się pokryją, czy na zmianę.
To Ty żeś miał przyjechać i mieliśmy działaś, wyciszać itp. Jak tam wczoraj na spocie? Kto był? Macie jakieś foty? Ja wczoraj bacznie słuchałem tego, co przekazywała nam dyrekcja na radzie do godziny niemalże 19
To Ty żeś miał przyjechać i mieliśmy działaś, wyciszać itp. Jak tam wczoraj na spocie? Kto był? Macie jakieś foty? Ja wczoraj bacznie słuchałem tego, co przekazywała nam dyrekcja na radzie do godziny niemalże 19
-
makmarc
No to jak już sobie tam poukładacie to daj znać. Moja wizyta w BL całkiem prawdopodobna w październiku – może jak będę jechał na Kadrę? Coś pomyślę. Swoją drogą nadal chodzi mi po głowie jakiś klubowy spot Łomża+ Biały w okolicach Jeżewa
Wczoraj frekwencja nie powalała, ale tak jak wspominałem przewinęły się w sumie cztery mx'y i BJ'ka, więc było miło.
Akurat.. pewnie cały ten czas spędziłeś z komórką na forum a Dyra rozkminiała jak przemycić cukier do stołówki i sklepiku. Myślę, że szanowna rada pedagogiczna powinna zasięgnąć wiedzy od kogoś kto tam u Was zarzuca korytarz dopalaczami

Wczoraj frekwencja nie powalała, ale tak jak wspominałem przewinęły się w sumie cztery mx'y i BJ'ka, więc było miło.
makmarc napisał(a):Ja wczoraj bacznie słuchałem tego, co przekazywała nam dyrekcja na radzie do godziny niemalże 19
Akurat.. pewnie cały ten czas spędziłeś z komórką na forum a Dyra rozkminiała jak przemycić cukier do stołówki i sklepiku. Myślę, że szanowna rada pedagogiczna powinna zasięgnąć wiedzy od kogoś kto tam u Was zarzuca korytarz dopalaczami

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Maćku gratulacje 
Co do spotów w Jeżewie to bardzo ciekawy pomysł
Co do spotów w Jeżewie to bardzo ciekawy pomysł

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Pod Atlantą?
to może ten najbliższy tam zrobimy
zwerbuję kogoś jeszcze może z Łomży. Maćku, masz Ty może jeszcze nr kom do Grześka od tej bordowej M6 ze ślubu? Bo ja straciłem wszystkie numery

-
makmarc
Poszedł na PW.
Termin i godzina rzecz jasna dobrze by było dograć tak aby większości odpowiadało.
Nie musi koniecznie pokrywać się z terminem cyklicznego.
Termin i godzina rzecz jasna dobrze by było dograć tak aby większości odpowiadało.
Nie musi koniecznie pokrywać się z terminem cyklicznego.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Tak z ciekawości, dużo aut się zbiera na lokalnym spocie?
a jak to jest w przypadku ogólnopolskiego zlotu? Idzie się zmobilizować i wybrać we wspólną podróż?

Ooo Panie, spoty jak spoty, ale w tym roku Macvas, Gaduła i ja zaliczyliśmy oba zloty ogólnopolskie, Czaplinek i Ryki, było mega świetnie, więc sam rozumiesz
możesz poczytać w dziale o zlotach
-
makmarc
Łucja: "I czego się tak głupio uśmiechasz??"; "Trzęsiesz się jak epileptyk"; etc. ...
A ja "tylko" prowadziłem mx'a

Marek, dzięki raz jeszcze za przejażdżkę, fachową pomoc i poświęcony czas

Jutro dam znać jak tam dalej poszło.
btw. W następny wtorek może faktycznie być u Nas więcej mx'ów niż kiedykolwiek

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Z przyjemnością ogłaszam, że dzisiaj Nasz region zasilił kolejny mx-5, a jego właściciel – Pan Janek – obiecał zawitać do Nas na kolejnym spocie, by przedstawić siebie oraz nowy nabytek.
Miałem ten zaszczyt prowadzić auto całą drogę z Lubelszczyzny i brakuje mi słów by opisać frajdę jaką daje ta maszynka. O tym dniu będę opowiadał wnuczkom
Auto jak na swój wiek jest w bardzo dobrej kondycji, ale szczegółowa inspekcja dopiero przed nim.
Jako regio z tego miejsca pragnę jeszcze raz podziękować koledze Marek82 za fachową pomoc i przygotowanie mojej osoby na tyle na ile to było możliwe, abym potrafił opanować emocje i wodze fantazji
za kółkiem tej fantastycznej maszyny. Co ważne cala wyprawa wyszła koncertowo.
Wrzuciłem kilka zdjęć z szybkiego spontana do galerii.
Ufam, że w przyszły wtorek cykniemy coś ciekawszego.
Miałem ten zaszczyt prowadzić auto całą drogę z Lubelszczyzny i brakuje mi słów by opisać frajdę jaką daje ta maszynka. O tym dniu będę opowiadał wnuczkom

Auto jak na swój wiek jest w bardzo dobrej kondycji, ale szczegółowa inspekcja dopiero przed nim.
Jako regio z tego miejsca pragnę jeszcze raz podziękować koledze Marek82 za fachową pomoc i przygotowanie mojej osoby na tyle na ile to było możliwe, abym potrafił opanować emocje i wodze fantazji

Wrzuciłem kilka zdjęć z szybkiego spontana do galerii.
Ufam, że w przyszły wtorek cykniemy coś ciekawszego.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05