Hejka, jako że od zlotu minęło trochę czasu i nic się nie dzieje, więc pomyślałem, ze polecę po bandzie

I zabrałem się za wyciszenie auta

Kupiłem trochę materiału i do dzieła
Na pierwszy rzut poleciały drzwi, wygłuszone matą GMS 07 Proliner, 1 warstwa od wewnętrznej strony(2 warstwy w miejscu gdzie jest głośnik), następnie otwory technologiczne zaślepiłem blachą i okleiłem matą

Boczki drzwi docelowo mają być oklejone pianką GMS 01R, ale w najbliższym czasie planuje zmieniać środek na skórę więc nie było sensu teraz tego wyklejać i wywalić kasę w błoto. Co do efektu: drzwi się zamykają się jak w S klasie, są bardzo głuche. Efekty audio: poprawiła się dynamika i bas jest dużo głębszy i głośniejszy, rozważam wymianę głośników przednich na MOREL MAXIMO 6.2. Gdy głośniki zostaną wymienione prawdopodobnie subwoofer zostanie usunięty z auta bo nie będzie potrzeby wożenia go
W następny weekend planuję wykleić tymi samymi matami podłogę bagażnika

Następnie na błotniki i nadkola pójdzie GMS 03, na sam koniec pozostawiam podłogę którą wykleję pianką zamknięto komórkową GMS 01R. Pozostaje jeszcze sprawa zapylonej deski lakierem, którą także planuję zamienić, więc zakupiłem nową w bardzo dobrej cenie, więc czeka mnie także zamiana, przy okazji wykleję ścianę grodziową matą GMS 07 Proliner. Porosem wykleję deskę od środka a także owinę dmuchawę.
A oto fotki z dzisiejszej zabawy
P.S
Moje lampy nie są na sprzedaż!