Mazda6 GG RF ’05 CiTD 2.0 121 KM, AERO, Eibach, DOTZ
owszem
mam dokładnie te
nakrętka ma otwór, w który wkręcasz tą czarną śrubkę. Po dokręceniu nakrętki dokręcasz śrubkę załączonym do zestawu kluczem, przez co blokuje gwint wentyla
ma to dwie wady – trochę więcej roboty z odkręceniem i przykręceniem (np. na stacji paliw podczas dopompowania powietrza), no i może lekko niszczyć gwint wentyla, ale jeśli dokręca się z umiarem to nie powinno się nic stać 
nakrętka ma otwór, w który wkręcasz tą czarną śrubkę. Po dokręceniu nakrętki dokręcasz śrubkę załączonym do zestawu kluczem, przez co blokuje gwint wentyla

Gratulacje maleństwa
Nabryzgane olejem z mojego S5
Nabryzgane olejem z mojego S5
https://www.facebook.com/BippuPoland
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA
była Mazda 323f 1.6 BG
Brawo
Nie śpieszyło się dziatwie
Nie śpieszyło się dziatwie
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Madzia jeździ bez zarzutów, leje ON i do przodu. Zimowe obuwie już założone. W styczniu "6" będzie wystawiona na sprzedaż
Już powoli rozglądam się za Mazdą 5. Chcę najlepiej ściągnąć z Niemczech bezpośrednio, ale tam trochę kiepski wybór. Wręcz przeciwnie jak w Polsce, gdzie są fajne egzemplarze, ale jakość mam wstręt do zakupu samochodu w Polsce 
- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF
Może ktoś z forum kupi i będzie nadal "forumowa" 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Celin napisał(a):Madzia jeździ bez zarzutów, leje ON i do przodu. Zimowe obuwie już założone. W styczniu "6" będzie wystawiona na sprzedażJuż powoli rozglądam się za Mazdą 5. Chcę najlepiej ściągnąć z Niemczech bezpośrednio, ale tam trochę kiepski wybór. Wręcz przeciwnie jak w Polsce, gdzie są fajne egzemplarze, ale jakość mam wstręt do zakupu samochodu w Polsce
Wysłałem pw
Polecacie jakaś dobrą i zaufaną stację diagnostyczną lub serwis w Łodzi lub okolicy, co by był w stanie dokonać przeglądu przed sprzedażowego?
Znalazłem fajną 5 w okolicach Łodzi i chcę pierw ją dobrze prześwietlić 
Madzia została umyta i nawoskowana, fotki strzelę przy okazji, bo pewnie będą już to zdjęcia do ogłoszenia o sprzedaży. Dziś byłem oglądać "5". Zapowiada się całkiem dobrze. Przeleciałem całą czujnikiem. Miała coś drobnego na drzwiach kierowcy i błotniku. Przypuszczam, że jakaś obcierka, bo wartości na drzwiach to 180 a na błotniku przednim około 230-260. Lakiernik się spisał bo wygląda na porządnie zrobione. Czekam teraz na info z DSR od kolegi z forum i jak wszystko będzie ok to pewnie kupię.
Będzie trzeba zacząć obmyślać nad nowymi modami. Pomysł na trzy już mam
Będzie trzeba zacząć obmyślać nad nowymi modami. Pomysł na trzy już mam
Celin napisał(a):Będzie trzeba zacząć obmyślać nad nowymi modami. Pomysł na trzy już mam
prawidłowe podejście

A następczyni z jakim silniczkiem?
Szkoda tej Twojej M6, fajnie byłoby, gdyby rodzina 6 się nie rozpadała, a wręcz przeciwnie, powiększała i Twoja została dalej na forum
mi się tak udało.
Gratki powiększonej rodzinki i Happy New Year
Gratki powiększonej rodzinki i Happy New Year
-
makmarc