Mazda Xedos 6 CA KF 1993
1, 2
Jako, że długo była cisza czas dodać posta. A trochę się porobiło. W końcu wpadły letnie felgi 
zostały wymienione drążki kierownicze i końcówki, nastepnie zbieżność.
w pracy miałem trochę czasu i w miarę wolnego spawacza i przerobiłem sobie końcówkę
podobna do tej co miałem tylko trochę większa. Z kwasówki. Jak obciąłem stara (rurki fi 40) przy samym tłumiku to po odpaleniu przeżyłem szok..Amerykańskie v8 to mało przy tym hałasie..może przez to że mam tylko ostatni tłumik
Dopisano 14 kwi 2015, 20:49:
No i teraz doszedł problem z tyłem który zaczyna żyć swoim własnym życiem..

zostały wymienione drążki kierownicze i końcówki, nastepnie zbieżność.
w pracy miałem trochę czasu i w miarę wolnego spawacza i przerobiłem sobie końcówkę
podobna do tej co miałem tylko trochę większa. Z kwasówki. Jak obciąłem stara (rurki fi 40) przy samym tłumiku to po odpaleniu przeżyłem szok..Amerykańskie v8 to mało przy tym hałasie..może przez to że mam tylko ostatni tłumik
Dopisano 14 kwi 2015, 20:49:
No i teraz doszedł problem z tyłem który zaczyna żyć swoim własnym życiem..
- Od: 25 mar 2014, 23:51
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 v6 1993
Ladne kolo
poluje na takie do siebie, ale wypadly inne wydatki.

- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
ile dałeś za ten komplecik?
Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
na tył trzeba było kupić jarzma z 626 ditd GF.
Wtedy wchodzi tarcza 280mm bodajże. Czyli tylko 3mm mniej niż z przodu;)
Wtedy wchodzi tarcza 280mm bodajże. Czyli tylko 3mm mniej niż z przodu;)
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Dokładnie nie pamiętam ale na pewno nie więcej niż 150zł
jeden zacisk prawie nówka jeszcze naklejka była i zero korozji, tarcze z tyłu też prawie nówki. Tylko nie mogę z ręcznym dojść do ładu..jest ale słaby, jak podkręce linkę to już mi trzymają zaciski.. kolega który mi je sprawdzał też mówił, że dobre
tylko że Xed lubi dymka puścić..;/
- Od: 25 mar 2014, 23:51
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 v6 1993
Bardzo ? ; (
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
1, 2