www.mazdaspeed.pl

Domelxp napisał(a):Niestety z kręgli musze zrezygnować. Spodziewałem się że tym razem spot będzie pod chmurką lub na parkingu, ewentualnie wspólny przejazd ulicami Warszawy. Chętnie popatrzę na inne samochody i przy okazji poznam fanów Mazdy.
martin-waw napisał(a):Cześć, jestem nowy na forum, od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy, mam nadzieję, że przegarniecie nowego nieznajomegoMam również nadzieję, że będzie mi dane w końcu wybrać się na spot
Pozdrawiam
leonidass napisał(a):Też wolę plener ale większość wybierze
Pod kręgielnią też jest parking, nie musisz grać ani nawet tam wchodzić jeśli faktycznie kręgle są takie nudne dla Ciebie. Podczas gry nie rozmawiamy tylko o kręglach a raczej w 99% spotkań
Maryni i jest wesoło. A może przeciwników kręgli zniechęca położenie kęgielni? Znajdźcie zatem jakąś po lewej stronie Warszawy i będzie po sprawie. Wtedy ja jadąc z Sulejówka będę miał bardzo blisko
Jeśli sięgnę pamięcią to od wielkiego bumu w grupie warszawskiej nie było spotu na kręgielni....a czasu trochę upłynęło.
ale niech przyjedzie choćby jedna osoba....bo samemu na spocie kiepsko się stoi jak to było w ostatni wtorek. Mazd Max napisał(a): sam plener to na ogół po 15 minutach nuda.

Domelxp napisał(a):Może zorganizujemy wspólny przejazd po ulicach Warszawy?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd