2. Lajcik + Natan (podwójny kart ,żeby niektórzy mieli większe szanse
3. traba
4. ...
Na zaranie wstępnie ale potwierdzę w późniejszym czasie
www.mazdaspeed.pl
traba napisał(a):Na zaranie wstępnie ale potwierdzę w późniejszym czasie
ProboszczV6 napisał(a):A co będziemy robić po kartach? Żarcie jakieś?
LAJCIK29 napisał(a):ProboszczV6 napisał(a):A co będziemy robić po kartach? Żarcie jakieś?
Ja bym rozpętał piekło w metalowej misce
LAJCIK29 napisał(a):ProboszczV6 napisał(a):A co będziemy robić po kartach? Żarcie jakieś?
1. Mirek
2. Lajcik + Natan (podwójny kart ,żeby niektórzy mieli większe szanse)
3. Fast driveer
4. ...
ProboszczV6 napisał(a):LAJCIK29 napisał(a):ProboszczV6 napisał(a):A co będziemy robić po kartach? Żarcie jakieś?
1. Mirek
3. Fast driveer
4. ...
Zastanawiałem się przez chwilę WTF ale z stwierdziłem że nie chce wiedzieć. To może być przerażające...
ProboszczV6 napisał(a):LAJCIK29 napisał(a):ProboszczV6 napisał(a):A co będziemy robić po kartach? Żarcie jakieś?
1. Mirek
3. Fast driveer
4. ...
Zastanawiałem się przez chwilę WTF ale z stwierdziłem że nie chce wiedzieć. To może być przerażające...
LAJCIK29 napisał(a):nie no luz, chodzi mi tylko o gril
kuman1987r napisał(a):Wynajmujecie tor czy tak na spontana , i o ktorej planujecie wejsc na tor , bp ja chetnie bym podjechal ale pracuje do. 14 i nir wiem czy sie wyrobie ,moze jeszcze jedna osoba by sie zemna zabrala na gokardy.
Cooba napisał(a):Tylko 4 osoby?Nie wiem właśnie czy będziemy jechać z Michałem bo opcja fajna tylko większą grupa trzeba pojechać.
Może utworzymy jakąś grupe na Fejsie jak ma to Częstochowa? łatwiejszy kontakt
LAJCIK29 napisał(a):Cooba napisał(a):Tylko 4 osoby?Nie wiem właśnie czy będziemy jechać z Michałem bo opcja fajna tylko większą grupa trzeba pojechać.
Może utworzymy jakąś grupe na Fejsie jak ma to Częstochowa? łatwiejszy kontakt
Będą w e tylko 4 osoby myślę że będzie o wiele więcej tylko że nie z forum . Co d większej grupy to w Sosnowcu było 10 kartów na torze i nie było dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd