Poznań – 4 czerwca 2006
dokladnie lepiej wiedziec na czym stoimy bo juz kiedys w poznaniu nas policja przegonila, i byla buba a nie spot
, a nie mam zamiaru bulic panom w niebieskich strojach za byle co , wole juz zaplacic wlascicelowi lotniska i miec swiety spokoj, pozdro
-
Pyton162
Winetou napisał(a):Bimbak napisał:
rower najlepszym przyjacielem człowieka
jak sie zmeczysz i ladnie poprosisz dam Ci sie chwycic spojlera na chwile
już tak nie kozakuj i tak widomo ze spoiler ci odpadnie jak bimbajo złapie się i dojedziesz bez spoilera

nastał zwrotny punkt akcji
- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
z tego co znalazłem na tym forum to wynajęcie Kąkolewa na jeden dzien to 1000 zł
http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.ph ... 98da012a1c
http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.ph ... 98da012a1c
- Od: 3 maja 2006, 22:04
- Auto: Mazda 323F (BA) 1.5 16V '98
no jak by było naprawdę dużo ludzi to np 1000zł nie było by to aż tak odczuwalne a tak to kurde może być ciężko bo jak powiedział MANIX bo było by szkoda żeby na 15 czy może góra 20 robić spot ale SimoneuS pewno nam powie co właściciel powiedział to my mu zrobimy mały nalot i na pukamy właścicielowi
i wtedy lotnisko gratisowe będzie 
Winetou napisał(a):a ja mysle, ze poczekamy, uslyszymy kwote, zrobimy zrzutke i bedzie gites
no kasa jak kasa tylko ciekawe ile będzie się chciało żytke walić
dzis koles mi mowiel ze ostatho tez kogosc tam pognili bo nie skontaktowal sie z wlascicielem i skonczylo sie szybko spotkanie, trzeba dogadac sie z wlascicielem bo inaczej bedzie lipa
-
Pyton162
Ja przyjade jednak moim wynalazkiem ale noszącym jeszcze znamiona odniesionych ran
niewierze, prawdzie auto dla twardzieli

Pyton162 napisał(a):Ford KA street racing

Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Marco81 napisał(a):Angelo napisał(a):Ja również deklaruje swoją obecność, to będzie mój pierwszy zlot. Ktoś z Wrocławia się wybiera?
Jeśli jedziesz z Wrocka to bardzo możliwe że i ja pojadę
Ha! No to stworzymy ładną kolumnę – najprawdopodobniej (tak na 75%) też się wybiorę na mój pierwszy zlot moją Mazdą
- Od: 3 mar 2006, 16:34
- Auto: Mazda 5 CR Diesel 143KM 2006r