Mazda 323C BA Z5 '95 I Dropped 323C I Pożegnanie str 22
Wczoraj wyleciał kat ;p bo po co to komu ;p i pomimo tego że był czyściutki ;D to auto i tak się zrobiło ciut zrywniejsze ;D

przy okazji na scp znalazłem ładne foto

I pare fotek ze spocisza ze znajomymi ;D tak wiem auto uwalone no ale nie było pogody żeby myć xD

przy okazji na scp znalazłem ładne foto

I pare fotek ze spocisza ze znajomymi ;D tak wiem auto uwalone no ale nie było pogody żeby myć xD

- Od: 23 wrz 2014, 23:58
- Auto: Mazda 323c 1995r Z5
Madzia ostatnio odwiedziła Mikołow na nocnej jeździe bez celu ;D Klimat mega ;p nie obyło się bez
razzi i mazda została uchwycona ;D

I za tydzień w niedziele Mazda znów zawita w Mikołowie na charytatywnym zlocie RPM klub aktywacja tak że jeżeli ktoś ma blisko to zapraszam ;p Zlot zaczyna sie o 10;33 zresztą wszystko podane na fejsie ;D

I za tydzień w niedziele Mazda znów zawita w Mikołowie na charytatywnym zlocie RPM klub aktywacja tak że jeżeli ktoś ma blisko to zapraszam ;p Zlot zaczyna sie o 10;33 zresztą wszystko podane na fejsie ;D

Ostatnio nic ciekawego się nie dzieje ;p zero modów brak kasy a na dodatek tak jak pisałem na dziale mechanicznym auto nima mocy ;p Sprawdzilem kompresje ktora jest w normie, nie ma kata, egr zaslepiony, dolot szczelny, zawory mialy idealne szczeliny pol roku temu tak ze nawet nie sciagalem pokrywy zeby sparwdzic bo jestem pewny ze to nie to, gaz tez napewno nie bo zaczela slabnac juz przed gazem, no jedyne co zostaje do sprawdzenia to aparat zaplonowy ktory wymienie dopiero w przyszlym miesiacu bo jak narazie kompletny brak gotowki ;p.
Jedyna modyfikacja jaka zostala zrobiona to gumowy mieszek rodem z TICO zostal zamieniony jakimś kawałkiem eco skóry ;p.
Nie wygląda najgorzej ;p

Ostatnio też odbył się mały spocik 323-klubu w Kato na parkingu Ikea
(fotki zrobione przez Lukiego)

I jeszcze jakieś foto ode mnie z miejscówki niedaleko domciu ;D

Jedyna modyfikacja jaka zostala zrobiona to gumowy mieszek rodem z TICO zostal zamieniony jakimś kawałkiem eco skóry ;p.
Nie wygląda najgorzej ;p

Ostatnio też odbył się mały spocik 323-klubu w Kato na parkingu Ikea

I jeszcze jakieś foto ode mnie z miejscówki niedaleko domciu ;D

Ostatnio edytowano 11 paź 2015, 15:45 przez chuck102, łącznie edytowano 1 raz
Nie ma praktycznie różnicy z folią a bez ;D. Błędy były sprawdzone padł przepływomierz powietrza który został wymieniony błędy wykasowane przepływomierz działa błędów już nie ma żadnych a moc nie wróciła.
Auto jest tępe bo to czuć wiem jak jeździło wcześniej to po A a po B raczej jest coś nie tak skoro Skody Felici która ma 45 albo 50KM nie moge dogonić ;D
Auto jest tępe bo to czuć wiem jak jeździło wcześniej to po A a po B raczej jest coś nie tak skoro Skody Felici która ma 45 albo 50KM nie moge dogonić ;D
skoda felicia ma 68 koni albo 75 i nie jest to zawalidroga przy tej masie. miałem 1.3 mpi w gazie i szło to jak szatan
ksywa ninja bo odcinki nie miałem i kręcił się dopóki z gazu nie strzelił. ponad 9tys. obrótów się kręciła
na szczęście jest teraz mazda
W sumie przy serii już niewiele widać to fakt, różnica nie może być porażająca
Dokładnie masz listę co sprawdzić, jak nie pomoże to dorwać gdzieś hamownię, często są grupówki/promocje można nawet za 50zł shamować auto.
Dzisiaj wyciągnięta została przepustnica i silniczek krokowy. Przepucha została wyczyszczona, troche syfu na niej było
jednak silniczek krokowy chyba nadaje się do wymiany bo pomimo wyczyszczenia nie raz obroty falują ;/ Czyli już dwa wydatki krokowy i aparat zapłonowy ;p no ale cóż ;D
Tak przepustnica wygląda po czyszczeniu

Tak przepustnica wygląda po czyszczeniu

Ostatnio edytowano 11 paź 2015, 15:44 przez chuck102, łącznie edytowano 1 raz
Dzisiaj z nudów wziąłem się w końcu za bagażnik i wyrównałem podłogę gdyż no butla wystawała i wszystko w bagażniku się walało ;D
Tak że bagażnik już wyrównany zostało jeszcze tylko wymienić oryginalna wykładzinę w bagaju na czarny skaj pikowany skrzynie z głosnikiem również obić w tym materiale i okleić nim plastiki ;D i będzie miodzio bagaj ;D

Tak że bagażnik już wyrównany zostało jeszcze tylko wymienić oryginalna wykładzinę w bagaju na czarny skaj pikowany skrzynie z głosnikiem również obić w tym materiale i okleić nim plastiki ;D i będzie miodzio bagaj ;D

Dzis natrafila sie okazja i RH poszly do żyda ;p a na autko trafily Azev A w 16" 7.5 J i siadły naprawdę dobrze ;p Oponki na felgach 205/50 ale na przyszly sezon 195/50 albo nawet wezsze gdyz z tylu troche przyciera bo miedzy rant nadkola (zrolowany) a opona na styk wchodzi karta kredytowa
No albo delikatny negatyw 

No i fajnie siadły, szkoda tylko, że nie 17
Tez pojda w pomarancz? Wezszej opony nie zakladaj, komicznie wyglada 165 opona w aucie wiekszym niz Seicento jak dla mnie.