Ktoś kiedykolwiek miał do czynienia z myPhonem
Telefony komórkowe
Ja od blisko roku użytkuje myphone luna i chwale sobie. Oczywiście ma wady ale za 600 zł nie wymagam wszystkiego. System działa spoko. Budowa tele jest delikatna i się wygial od noszenia w kieszeni ale to ma 5.5 cala i jest plastikowe i bardzo cienkie. Raczej nie powinno to samo dotyczyć AXA. Bateria wytrzymuje przy intensywnym użytki wania spokojnie 1 dzien a sporadycznie używany 2 do 3 dni
Regeneracja DPF........info PW
Mocno się nad nim zastanaiwam, własnie padł mi głosnik w e6 którą miałem w kieszenie będąc nad morzem, piasek się chyba dostał i padł głosnik, motorlke utopiłem – zresztą to nie pierwszy który utopiłem. W HTC desire pękł mi wyświetlacz po tym jak mi wypadł z ręki, a w LG swift 5 połamalem klapkę....może warto zainwestować w coś takiego jak myPhone Axe. Dwa lata powinien wytrzymać
, ma 2 GB ramo, 8 rdzeni, 3700 mAh i LTE.....
..::Born To Rise Hell::..
ano zapewne nie będzie aktualizacji, to minus, chyba imho największy.....no nic może bede miał okazję obejrzeć go na żywo, nie ukrywam że mam problme z wydanie wiekszej kasy na telefon, zwłaszcza po ostatnich przejsciach z telefonami :/
Huawei P7 ? 999 PLN brutto, chyba warto ?
Znalazłem w XCOM za 1099 z Polskiej dystrybucji. Czytałem własnie info że Huawei i nie tylko, nie respektuje gwarancji z dystybucji innej niż z PL.
Znalazłem w XCOM za 1099 z Polskiej dystrybucji. Czytałem własnie info że Huawei i nie tylko, nie respektuje gwarancji z dystybucji innej niż z PL.
Kombinujesz w złą stronę.
IMHO warto spojrzeć w stronę używki Nexusa 5, albo jakiegoś SGS 4 czy innego Htc One. Chociaż dwóch ostatnich z własnej woli bym nie kupił bo mają zgwałcone systemy przez producentów. Na nowe "badziewie" zawinięte w błyszczący papierek chyba bym się nie zdecydował.
a ja mam problem z kupnem używki.
Znalzłem P7 za 999 z poslkiej dystrybucji i chyba się skuszę, a co tam. Znając moje szczęscie i tak maks rok wytrzyma.
Znalzłem P7 za 999 z poslkiej dystrybucji i chyba się skuszę, a co tam. Znając moje szczęscie i tak maks rok wytrzyma.
romexik napisał(a):Jednak zamiast LG wziałem xperie z3
Miałeś w ręce G3 zanim zdecydowałeś?
Obstawiam że raczej nie.
Niestety w przypadku Xperii (od 1 do 3) zastanawiałem się kiedyś jak to możliwe żeby Sony robiło słuchawki, które tak źle leżą w łapie.
Nie oglądałem compact'ów więc nie wiem. Ale wersje normalne są tragicznie nieergonomiczne w porównaniu z konkurencją (np. G3)
Zainteresował mnie Xiaomi Redmi Note 2... O ile nie jestem zwolennikiem mediateków, tak X10 wydaje się nie być takie złe. Wciąż trwa preorder i wersja 16GB wychodzi ok 650zł, a wersja 32GB (i nieco mocniejszy procek 2,2) – 780zł.
Hmmm...
Hmmm...
bieski napisał(a):A ile na łeb wyjdzie ?Lecisz przez szwabie?
Z UK będą lecieć, powinno wyjść koło 1700zł za 64GB.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.