Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
POZNAŃ – Każda 3 niedziela miesiąca lizawka godz. 20:00
Ktoś wybiera się na zawody driftingowe na Inea Stadion? 
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
UWAGA
Od poniedziałku przyjmowane będą zgłoszenia do konkursu fotograficznego "Mazda i grupa regionalna". Jest nas trochę tutaj i fajnie by było gdyby zainteresowani udziałem w tworzeniu zdjęcia na konkurs przybyli w niedzielę na stałe miejsce na godz. 17 -póki jasno trochę
(czyli CH Malta) Na miejscu coś wymyślimy wspólnie
Chyba, że macie jakieś propozycje to już teraz można podrzucić 
Zapraszam serdecznie

Od poniedziałku przyjmowane będą zgłoszenia do konkursu fotograficznego "Mazda i grupa regionalna". Jest nas trochę tutaj i fajnie by było gdyby zainteresowani udziałem w tworzeniu zdjęcia na konkurs przybyli w niedzielę na stałe miejsce na godz. 17 -póki jasno trochę

Zapraszam serdecznie
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Późno....no tak
ale temat ogólnodostępny-Kalendarium konkursów 2015 więc każdy mógł spojrzeć
Samej mi to wypadło z głowy a widziałam, że nikt tematu nie poruszył więc staram się to ogarnąć
Jeśli wyjdą jakieś fajne foty-to super
jeśli nie-trudno.Liczy się spotkanie i dobra zabawa i pokazanie naszej grupy innym użytkownikom forum
Do jutra
Do jutra
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Zmiana planów.
Dzisiaj jest jakiś maraton i są pozamykane drogi przy galerii Malta.
Spot przenosimy do Czerwonaka nad Wartę -godz 17
Zabrać kiełbaski i co tam kto woli na ognisko.
Zdjęcia na konkurs oczywiście będziemy robić, także wskazana jak największa frekwencja.
Dopisano 13 wrz 2015, 12:26:
Jeżeli ktoś ma mapkę dojazdu to niech wklei bo mi z tel ciężko to ogarnąć. Jak co dzwonić
Dzisiaj jest jakiś maraton i są pozamykane drogi przy galerii Malta.
Spot przenosimy do Czerwonaka nad Wartę -godz 17
Zabrać kiełbaski i co tam kto woli na ognisko.
Zdjęcia na konkurs oczywiście będziemy robić, także wskazana jak największa frekwencja.
Dopisano 13 wrz 2015, 12:26:
Jeżeli ktoś ma mapkę dojazdu to niech wklei bo mi z tel ciężko to ogarnąć. Jak co dzwonić
Co prawda nie było mnie z Wami jeszcze ostatnim razem jak tu byliście ale po zdjęciach które wstawialiście kojarze tereny 
Gdy już będziecie na Gdyńskiej to cały czas prosto główną drogą. Miniecie przejazd kolejowy ( uwaga policja stoi często) i sygnalizację świetlną przy sklepie ALDI. Kolejne dwie sygnalizacje zaznaczyłem na ostatnim zdjęciu. Jak miniecie te "DRUGIE ŚWIATŁA" to przed Wami będzie taki lekki łuk w prawo. Na tym łuku kręcicie w lewo
Gdy już będziecie na Gdyńskiej to cały czas prosto główną drogą. Miniecie przejazd kolejowy ( uwaga policja stoi często) i sygnalizację świetlną przy sklepie ALDI. Kolejne dwie sygnalizacje zaznaczyłem na ostatnim zdjęciu. Jak miniecie te "DRUGIE ŚWIATŁA" to przed Wami będzie taki lekki łuk w prawo. Na tym łuku kręcicie w lewo
- Od: 12 kwi 2014, 12:43
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 2004r