Szukam warsztatu lub sklepu
Może fox.rzeszow.pl ?
Best ET: Czaplinek '15 17,813, Ryki '15 17,808
-
Moderator EC/NM
- Od: 12 lip 2014, 15:21
- Auto: 3 BK '05r HB 1.6 Z6-VE
MX-3 KL-DE
WItam, poszukuje warsztatu króry w Warszawie lub okolicach dokona pomiaru luzu na zaworach, i naprawi mi samochód, Macie może jakieś polecane warszaty rujnujące portfela?
- Od: 20 kwi 2015, 16:21
- Auto: Mazda 3 2.0 LF 2006 Top Sport
guzu napisał(a):Gdzie się udać na toczenie tarcz na samochodzie w Warszawie i okolicach?
odpowiem sobie
polecam http://maro-mechanika.home.pl/
biło, obecnie nie bije, zobaczymy na jak długo
erdo78 napisał(a):Szukam w okolicach Warszawy (najlepiej po zachodniej stronie Wisły) warsztatu zabezpieczającego podwozie przed korozją. Z góry dzięki za jakieś info
podbijam
Witam Serdecznie. Szukam jakiegoś dobrego mechanika w okolicach Rudy Śląskiej który ogarnia Mazdy 3 BK benzyna. Mój mechanik inne auta mi dobrze naprawiał ale z moją Mazdą niestety nie daje sobie rady. Może ktoś z was zna jakiegoś w okolicach Rudy Śląskiej , który zna się na mazdach. Jeżeli macie takiego to proszę o namiary. Z góry dziękuje.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Od: 2 sie 2015, 21:08
- Auto: Mazda 3 1.6 benzyna 2007r
Witam,
szukam mechanika z okolic Wrocławia, który mógłby podjechać na parking pod Mc donalds w Witowicach pod Wrocławiem i zobaczyć mój samochód.
Nie działa coś z podawaniem paliwa, samochód raz na kilka prób udaje się odpalić ale zaraz gaśnie. Samochód normalnie regularnie serwisuję na śląsku skąd pochodzę jednak po drodze z Legincy zatrzymałem się na kawę w Mc donalds w Witowicach pod Wrocławiem i tam już samochód odmówił posłuszeństwa.
Jeśli okaże się, że to jakaś poważna awaria (raczej to wykluczam, w przeddzień awarii odebrałem samochód z wymiany sprzęgła gdzie sprawdzałem również resztę elementów układu napędowego i nic nie wskazywało an to by mogło dojść do jakiejś awarii) to lawetą ściągnę go na Śląsk lub do Wrocławia.
Możecie kogoś sensownego polecić?
Pozdrawiam
Mateusz.
szukam mechanika z okolic Wrocławia, który mógłby podjechać na parking pod Mc donalds w Witowicach pod Wrocławiem i zobaczyć mój samochód.
Nie działa coś z podawaniem paliwa, samochód raz na kilka prób udaje się odpalić ale zaraz gaśnie. Samochód normalnie regularnie serwisuję na śląsku skąd pochodzę jednak po drodze z Legincy zatrzymałem się na kawę w Mc donalds w Witowicach pod Wrocławiem i tam już samochód odmówił posłuszeństwa.
Jeśli okaże się, że to jakaś poważna awaria (raczej to wykluczam, w przeddzień awarii odebrałem samochód z wymiany sprzęgła gdzie sprawdzałem również resztę elementów układu napędowego i nic nie wskazywało an to by mogło dojść do jakiejś awarii) to lawetą ściągnę go na Śląsk lub do Wrocławia.
Możecie kogoś sensownego polecić?
Pozdrawiam
Mateusz.
- Od: 19 cze 2012, 18:28
- Auto: Mazda 3, 1.6, Z6-VE, 2004r, 105KM
Witam wszystkich. W ubiegłą środę stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 5. Moje auto ma 110 KM i nie ukrywam, że trochę brakuje mu mocy. Chciałbym się zapytać, czy znacie może jakąś dobrą firmę, która zajmuje się chiptuningem ?
-
Mario6791
Witam koledzy szukam dobrego elektryka który ogarnie mi usterkę. Swieci mi cały czas błąd RVM wiadomo ze nie działa szukam kogoś kto zna się na rzeczy a nie będzie uczył się na moim wozie ; )Najlepiej okolice Żory Rybnik ew Katowice z góry dzięki za pomoc.Wg mnie coś z radarem ale może uda się go oczyścić może jakoś i będzie żył
Z tego co google mówi to zostało zamknięte na stałe (pojawia się też strona innego serwisu, ale nie wiem czy to ten sam człowiek). Mieszkam niedaleko i już od ponad roku nic tam nie widziałem, żeby ktoś przy autach robił. Obecnie budynek chyba został wykupiony. Wiem też, że kawałek dalej za kościołem jest mechanik (wjazd od Pabianickiej). U niego naprawiałem swoje poprzednie auto (Hondę Civic) i byłem zadowolony. Robiłem tam też regulację zaworów w Hondzie, ale robił mi mechanik który odszedł do ASO Toyoty. Jak chcesz to możesz tam przedzwonić (nr mogę podać na PW) i zapytać o regulacje zaworów w Maździe. Widziałem u niego na placu już kilka naprawianych Mazd 6.
Best ET: Czaplinek '15 17,813, Ryki '15 17,808
-
Moderator EC/NM
- Od: 12 lip 2014, 15:21
- Auto: 3 BK '05r HB 1.6 Z6-VE
MX-3 KL-DE
Szukam warsztatu lub osoby na Śląsku (im bliżej Katowic tym lepiej), który pomoże z wymianą tarcz w Mazdzie 3 BK (2.0 benzyna) na większe. Do tego naprawa kilku elementów (tuleje, może wahacze, wymiana zniszczonych zacisków) a w przyszłości obniżenie samochodu i dopasowanie felg.
- Od: 21 cze 2015, 15:06
- Auto: Mazda 3, BK, benzyna 2.0, 2003 rok.
dejneks zadzwoń tutaj i spytaj... raczej nie zdzierają a na pewno robią dobrą robotę:
http://www.auto-krzyzak.pl/
http://www.auto-krzyzak.pl/
- Od: 5 mar 2014, 20:17
- Auto: Mazda 6 GY, LF, 2007