Naklejki uzupełniające (nick) na klubowe podkładki
Vasat robi tylko projekt (wzór) naklejki i możemy podać linę do miejsca realizacji gotowej naklejki – chyba że ktoś ma w pobliżu siebie firmę reklamową która podejmie się wydruku.Koszt to parę złociszy i każdy opłaci sobie sam usługę wydrukowania bo Vasat projekt robi społecznie dla użytkowników forum.

ADHD napisał(a):Jaki projekt?

Widziałem i przekornie pytałem czy projektem szumnie nazywacie wpisanie Nicka na podkładce zaprojektowanej przez kogoś innego.
Jaką techniką skoro ma być wydrukowana?
ADHD napisał(a):Widziałem i przekornie pytałem czy projektem szumnie nazywacie wpisanie Nicka na podkładce zaprojektowanej przez kogoś innego.
kochany chłopie-to ma byc projekt naklejki (TAK,NAKLEJKI),z nikiem na podkladce tablicy rejestracyjnej)... w miejsce ''wolne''..czyli tzw.czarne pole ktore wystepuje w oryginalnej podkladce. technika dowolna. i w czym szum?..... hehhheheheh......
ADHD napisał(a):Jaką techniką skoro ma być wydrukowana?
Technikę druku wybierze drukarz w trakcie drukowania na drukarce

Qrdę ADHD czy Ty naprawdę nie rozumiesz co to jest naklejka

Definicja słowa naklejka jest następująca :
Naklejka jest kawałkiem folii lub papieru, najczęściej posiadającym samoprzylepne właściwości, co umożliwia jej przyczepienie na powierzchnię płaską.
Jeżeli w dalszym ciągu masz dodatkowe pytania to zapraszam na PW.

Jesli mozna to i ja chetnie bym sie pisal 
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
kinki napisał(a):na tą chwilę projektant się obraził na forum więc pewnie dlatego się nie odzywa
Nie obraził się,ale jakbyś nie wiedział to skończyły się wakacje a zaczęła szkoła-co wiąże się z tym,że po prostu nie miałem czasu.
Przepraszam wszystkich za opóźnienia ale obiecuje,że jutro do maksymalnie godziny 15:00 wszystkie projekty zostaną wysłane na PW
Ja mogę od siebie dorzucić, że jak będziecie to gdzieś drukować to właściwa szerokość napisu to 130mm, u mnie wygląda tak 
-
makmarc
kinki napisał(a):na tą chwilę projektant się obraził na forum więc pewnie dlatego się nie odzywa
Ja będąc najbliżej tego wszystkiego stwierdzam że może nie obraził tylko dzięki niektórym zniechęcił bo zrobili z niego drugiego Faję a do tego nałożyła się już rozpoczęta szkoła. Do tematu zlotu i postów lejących wiadra zimnej wody na głowę 12 – to latka już nie powracam bo temat uważam za zamknięty jak i przeze mnie tak i przez pomarańczowych.

makmarc napisał(a):to właściwa szerokość napisu to 130mm, u mnie wygląda tak
Myślę, że ważniejsza jest wysokość napisu określona wymiarem ramki. Szerokość wyjdzie z proporcji w zależności jaki kto ma nick.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):makmarc napisał(a):to właściwa szerokość napisu to 130mm, u mnie wygląda tak
Myślę, że ważniejsza jest wysokość napisu określona wymiarem ramki. Szerokość wyjdzie z proporcji w zależności jaki kto ma nick.

Ciężko by było napisać xed lub ark na 13 cm.
Tylko się czepiam
Vasat napisał(a):Dorzucicie coś?
Ja też Tobie mówiłem, że się dorzucę za projekt, i tak w sumie jakby każdy coś dał od siebie nie wymuszonego miałbyś już na przegląd techniczny

-
makmarc