GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Juz po Moto Racing Show.
Dzięki chłopaki za spotkanie – Deejay Maksiu i nawet spotkaliśmy Janka od czerwonej szosteczki w kombi
Jeśli chodzi o wrażenia to wydaje mi się ze było najsłabiej ze wszystkich lat
Ale cóż ważne ze zaliczone
Dzięki chłopaki za spotkanie – Deejay Maksiu i nawet spotkaliśmy Janka od czerwonej szosteczki w kombi
Jeśli chodzi o wrażenia to wydaje mi się ze było najsłabiej ze wszystkich lat
Ale cóż ważne ze zaliczone

Nightfallówna
Zgadza się jeśli chodzi o Moto to bez porównania dużo gorzej niz np w zeszłym roku.Miejsce może i dobre do podriftowania bo rondo itp,ale dla oglądających totalny brak miejsca i mega ścisk.
Ja wcześniej poszedłem tak jak mówiłem ogarnąć jakieś browary, bo nie długo miałem transport do domu nie zależny ode mnie .ALe mimo to dzięki za spotkanko a kolega Janek jeśli jest na forum to niech pozdrowi MArtę:) Wiadomo od kogo:)
Ja wcześniej poszedłem tak jak mówiłem ogarnąć jakieś browary, bo nie długo miałem transport do domu nie zależny ode mnie .ALe mimo to dzięki za spotkanko a kolega Janek jeśli jest na forum to niech pozdrowi MArtę:) Wiadomo od kogo:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
To chopaki jak się ustawiamy z jutrem? ?
Można by było pojechać zobaczyć na tego pieczonego kurczaka do Deszczna a pozniej zostalibyśmy w Gorzowie na koncertach
Ja myślę jutro 15-16 będę już ready
Można by było pojechać zobaczyć na tego pieczonego kurczaka do Deszczna a pozniej zostalibyśmy w Gorzowie na koncertach
Ja myślę jutro 15-16 będę już ready
Nightfallówna
Jesteśmy właśnie po spocie
Dołączył do nas kolega Kamil (Atilla) z Gorzowa ze swoją Mazdą 6 z silnikiem benzynowym 2.3 o mocy 166 km
Witamy bardzo serdecznie ponieważ jesteś bardzo pozytywna osoba
Dołączył do nas kolega Kamil (Atilla) z Gorzowa ze swoją Mazdą 6 z silnikiem benzynowym 2.3 o mocy 166 km
Witamy bardzo serdecznie ponieważ jesteś bardzo pozytywna osoba

Nightfallówna