Mazda 323F BJ ZM '01 podtleniona lpg :) SPRZEDANA!
No taka e46 bym przygarnal, a co następne w sumie żadna tajemnica, myślę o GG tyle że raczej w 2.3 chyba że się nie trafi to 2.0
Nie dziękuję :–)
Ja właśnie sprzedałem swoją 323s 2003 na oryginalnym przebiegu 105k za 7100 zł ale do zrobienia nadkola tylne ( dopiero zaczęły rdzewieć) prawe przednie do wymiany raczej, kielichy i podłużnice. Wystawiłem za 7900 ale wiedziałem, że raczej około 7k ją sprzedam. Wersja komfort z trójramienną kierą białymi zegarami itd.
A zamiast bj-ki wleciała 6 2.3 166 koni z 2003 W stanie idealnym po zrobionych reparaturkach sam będę zakładał porządną sekwencję w przyszłym tygodniu. Kolor niebieska perełka
W sumie mam w niej wszystko oprócz szyberdachu. Jest bose 7 głośników + woofer, fabryczna navi, klima auto, podgrzewane fotele 6-8 poduszek ( nie jestem pewny), tempomat, komputer pokładowy, zmieniarka na 6 cd + odtwarzacz DVD, alusy 17". Auto ma na liczniku 180k. 0 rdzy.
Do piątku będzie zrobiona na tip-top to wstawię jakieś fotki może. Jeszcze tylko ten gaz i pełna konserwacja podwozia przed zimą u znajomego lakiernika.
A zamiast bj-ki wleciała 6 2.3 166 koni z 2003 W stanie idealnym po zrobionych reparaturkach sam będę zakładał porządną sekwencję w przyszłym tygodniu. Kolor niebieska perełka
Do piątku będzie zrobiona na tip-top to wstawię jakieś fotki może. Jeszcze tylko ten gaz i pełna konserwacja podwozia przed zimą u znajomego lakiernika.
No u mnie z rdza nie ma takich problemów dlatego też cena wyższa, z ciekawości ile za taką 6 bo właśnie na dokładnie taka poluje ;–)
Mazda została sprzedana