Uwagi do funkcjonowania forum
To może trzeba zmienić nazwę aby jednoznacznie osoby świeże/nowe na forum czy w danym temacie wiedziały po co ona jest
https://www.facebook.com/BippuPoland
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA
była Mazda 323f 1.6 BG
Kiedyś, po otrzymaniu nowej wiadomości, przycisk "wiadomości" zmieniał na "1 nowa wiadomość", czy jakoś tak, informując mnie o tym fakcie. Teraz nic takiego nie ma miejsca i bez kliknięcia w przycisk "wiadomości" nie wiem czy jest coś nowego czy nie ma.
Jaki może być powód takiego stanu rzeczy?

Jaki może być powód takiego stanu rzeczy?
Tak, używam. Kiedyś w TT też miałem powiadomienia o nowych wiadomościach. Później tam zniknęły, ale na kompie były. Pomyślałem, pewnie TT kuleje, inni nawet go nie mieli, widocznie coś się sypnęło. Ale od jakiegoś czasu nie mam powiadomień o nowych wiadomościach anie na kompie ani w TT.
wydziargane na petrowym SGS4
wydziargane na petrowym SGS4
Z ta liczba postow to bym tak nie przesadzal. Ja jestem aktywnym uzytkownikiem od kilku lat, ale raczej biernym. Czytam, wyszukuje itd. Zanim cos napisze to staram sie znalezc podobna informacje zeby nie dublowac.
Ostatnio podjalem decyzje o sprzedazy Mazdy. Pomysl wystawienia auta na forum wydawal mi sie bardzo dobry. Mozna publicznie odpowiedziec na pytania, podosylac dokumenty, np. skany z diagnostyki. Generalnie wszystko. Nic nie mam do ukrycia i chce po prostu uczciwie sprzedac auto.
Zamiescilem ogloszenie i juz byly pierwsze sensowne pytania, np. dlaczego auto ma nieorygonalne felgi (nawet bym o tym nie pomyslal). Po kilku godzinach ogloszenie zostalo usuniete i powodu mojej malej liczby postow.
Wg. mnie w tym przypadku to jest zasada bez sensu.
Ostatnio podjalem decyzje o sprzedazy Mazdy. Pomysl wystawienia auta na forum wydawal mi sie bardzo dobry. Mozna publicznie odpowiedziec na pytania, podosylac dokumenty, np. skany z diagnostyki. Generalnie wszystko. Nic nie mam do ukrycia i chce po prostu uczciwie sprzedac auto.
Zamiescilem ogloszenie i juz byly pierwsze sensowne pytania, np. dlaczego auto ma nieorygonalne felgi (nawet bym o tym nie pomyslal). Po kilku godzinach ogloszenie zostalo usuniete i powodu mojej malej liczby postow.
Wg. mnie w tym przypadku to jest zasada bez sensu.
lukaszow napisał(a):Ja jestem aktywnym uzytkownikiem od kilku lat, ale raczej biernym
I dlatego właśnie te ograniczenia są wprowadzane... Udostępniamy zasoby forum wszystkim odwiedzającym (gościom), ale prawa przysługują dopiero tym bardziej aktywnym... czytaj zarejestrowanym użytkownikom, którzy spełniają minimalne wymagania...
Inaczej nasze forum stałoby się portalem handlowym...
Mam nadzieję, że wszystkie niejasności są rozwiane...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Patrząc na ostatniej jazdy z flashem może udałoby się jednak pchnąć dalej sprawę HTML5? 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Witam. Chlopaki pomozcie! Nie moge znalezc mazdaspeed na tapatalk-u 

- Od: 24 wrz 2014, 15:36
- Auto: Mazda 6 GH 2008 TS2 2.0 MZR
właśnie brak podziałów W BK nie ma silników podwozia zniknęło wsio
Zauważyłem, że obecnie pisząc post pod postem robi się automatycznie edycja wcześniejszego postu i do niego dopisuje się nowy z adnotacją (dopisano...)
Czy jest możliwość aby chociaż powiadomienia były realizowane w przypadku takiego dopisania? Bo teraz w sumie ktoś może coś pisać, o coś pytać a nikt do wątku nie zagląda bo nie ma informacji o tym, że jest coś nowego.
Mogłoby być do tego powiadomienie mailowe jak zwykle do normalnego postu oraz wchodząc w dział przydałoby się, żeby ikonka przy temacie była w kolorze tak jak to jest w przypadku wątków nie przeczytanych
Czy jest możliwość aby chociaż powiadomienia były realizowane w przypadku takiego dopisania? Bo teraz w sumie ktoś może coś pisać, o coś pytać a nikt do wątku nie zagląda bo nie ma informacji o tym, że jest coś nowego.
Mogłoby być do tego powiadomienie mailowe jak zwykle do normalnego postu oraz wchodząc w dział przydałoby się, żeby ikonka przy temacie była w kolorze tak jak to jest w przypadku wątków nie przeczytanych
Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002

- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001