WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Szadol, reprezentuj nas tam porządnie. Ja niestety byłem zmuszony odpuścić zlot...:–(
To jak panowie z tymi targami? Może niech każdy zerknie na program targow i zaproponuje dzień i godzinę czy w ogóle nie ma chetnych? Ja osobiscie postaram się dostosować chociaż mam ważna sprawę do zalatwienia w weekend.
Program targów:
[url]http://www.automoto-arena.pl/pl/program-targów[/url]
To jak panowie z tymi targami? Może niech każdy zerknie na program targow i zaproponuje dzień i godzinę czy w ogóle nie ma chetnych? Ja osobiscie postaram się dostosować chociaż mam ważna sprawę do zalatwienia w weekend.
Program targów:
[url]http://www.automoto-arena.pl/pl/program-targów[/url]

Wiem jedno, Mazda 323 C kolegi Bartg będzie oklejana na hali naklejkami NO LIMIT
w sobotę.
- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive
była: MX3 1.6 16V 93
Mi pasuje Niedziela z tego względu , że w sobotę rano schodzę z nocki więc będę długo spał a chcę zobaczyć pokazy driftu :–)! A nie wyspany nie będę jechał taki kawał drogi bo mogę nie dojechać .... 

nocna furia napisał(a):Wiem jedno, Mazda 323 C kolegi Bartg będzie oklejana na hali naklejkami NO LIMITw sobotę.
O której dokładnie?

caroleck napisał(a):chętnie Bartka poznałbym osobiście ale nie wiem czy w sobotę będę miał czas
Zawsze możesz nas odwiedzić w niedziele
nocna furia napisał(a):Mazda 323 C kolegi Bartg będzie oklejana na hali naklejkami NO LIMIT
Dużo tych naklejek nie wleciało
Dzięki aBartez za spotkanie
Wilusjdm w sobotę staliśmy na stanowisku No Limit trzeba było podejść 
Rzeczywiście za dużo to się nie nakleili
Bartg trzeba było krzyknąć, to dałbym Ci trochę ulotek klubowych do wsadzenia za wycieraczke. Przy okazji targów zawsze byłaby to jakaś reklama klubu a i może jakieś nowe twarze z regionu by przyciągnęło. Ja niestety nie dałem rady wpaść na targi (byłem tylko chwilę przejazdem na parkingu na jakichś pokazach), ale usprawiedliwieniem będą mody, którymi się za jakiś czas pochwalę

pawcio1017 napisał(a):Rzeczywiście za dużo to się nie nakleili![]()
Coż małe naklejki dał No Limit to mało nakleili
pawcio1017 napisał(a):Bartg trzeba było krzyknąć, to dałbym Ci trochę ulotek klubowych do wsadzenia za wycieraczke. Przy okazji targów zawsze byłaby to jakaś reklama klubu a i może jakieś nowe twarze z regionu by przyciągnęło.
Można by na następne dogadać się z Zarządem i może by MS wystawił kilka mazd na stoisko wtedy to byłaby reklama dopiero. Wiesz ile fruwało ulotek NO LIMIT? Ulotkę wezmą zerkną albo i nie i wyrzucą. Taka prawda.
nocna furia napisał(a):Można by na następne dogadać się z Zarządem i może by MS wystawił kilka mazd na stoisko wtedy to byłaby reklama dopiero.
Jeżeli mielibyście możliwości załatwienia takiego stoiska na nastepnych targach to dawaj znać. Może udałoby się zebrać kilka aut z regionu (i nie tylko) do wystawienia stoiska. Przy takiej okazji można by zgłosić się też o użyczenie klubowych winderów

Tylko, że ja Pawcio przenosze się do Łodzi i pewnie na przyszły rok mnie już tu nie będzie