Pytania i dyskusje na temat zlotu
przelew za koszulkę poszedł dzisiaj po południu.

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Proszę sprawdzić noclegi czy wszyscy są przydzieleni do domku i zgadza się ilość osób towarzyszących.
Numerki przydzielone będą na dniach.
Wszyscy którzy chcą brać tylko udział w konkursie na "Najładniejszą Mazdę" nie muszą wnosić opłat za konkurencje moto. (Wystarczy opłata za wjazd). Jeżeli ktoś chciałby się jeszcze zapisać proszę o wysłanie (lub ponowne wysłanie) formularza zgłoszeniowego. lub PW do mnie
Wszyscy którzy chcą brać tylko udział w konkursie na "Najładniejszą Mazdę" nie muszą wnosić opłat za konkurencje moto. (Wystarczy opłata za wjazd). Jeżeli ktoś chciałby się jeszcze zapisać proszę o wysłanie (lub ponowne wysłanie) formularza zgłoszeniowego. lub PW do mnie
https://t.me/pump_upp
Trolix napisał(a):Proszę sprawdzić noclegi czy wszyscy są przydzieleni do domku i zgadza się ilość osób towarzyszących.

-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Czy z ludzi którzy przyjeżdżają w piątek jest ktoś kto umie grać na gitarze i chciałby nam pograć z mar asem w pierwszym dniu integracji?? Zawsze dwie gitarki przy ognisku to nie jedna
Chętnego proszę o kontakt w tym temacie lub PW.
Chętnego proszę o kontakt w tym temacie lub PW.
https://t.me/pump_upp
Dogrywać to i ja potrafię, ale nie mam pudła tylko elektryczną i coś tam zagrać chyba potrafię 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
szadol1 napisał(a):Dogrywać to i ja potrafię, ale nie mam pudła tylko elektryczną i coś tam zagrać chyba potrafię
To bierz, jak nie będzie kapeli na sobotę to połączymy i będziesz szarpać druty
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
A ja mam pytanie odnośnie dystrybujci koszulek zlotowych podczas zlotu. Mianowicie, czy jest taka możliwość, co by je rozdysponować w piątek wieczorem , tak by next day można było się w nich udać już na lotnisko? Myślę, że nie jedna osoba się pod tym podpisze, a i na sobotę będzie mniej zamieszania podczas imprezy.
-
makmarc
sony551 napisał(a):A ja mam pytanie czy jeżeli przyjadę na zlot zapłacę za wstęp będę mógł brać w wolnych przejazdach 1/4 milichcialbym się po prostu tylko sprawdzić nic więcej
Musisz mieć opłacone konkurencje moto.
To ktoś z Wrocławia dowiezie fanty w razie czego? Czy trzeba by było płacić za przesyłkę?
Best ET: Czaplinek '15 17,813, Ryki '15 17,808
-
Moderator EC/NM
- Od: 12 lip 2014, 15:21
- Auto: 3 BK '05r HB 1.6 Z6-VE
MX-3 KL-DE
Trolix napisał(a):PLaster napisał(a):To bierz
![]()
![]()
Namówiliście
szkodnik_byd czyżby to było to o czym myślę

... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Chyba tak
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–