Mazda6 2.3 Pb/LPG, 2006, (allegro: 5593365819), 18.999 zł, Tychy.
Strona 1 z 1
Skąd jesteś?
Mogę na nia zerknąć jeśli bardzo Ci zalezy i zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości.
Na co zwrócić uwagę?? Na pewno na instalację gazową, stan karoserii, wycieki z silnika, stan opon klocków i innych rzeczy które najnormalnie się zużywają, aby nie na ciąć się na duże koszty ma dzień dobry.
Mogę na nia zerknąć jeśli bardzo Ci zalezy i zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości.
Na co zwrócić uwagę?? Na pewno na instalację gazową, stan karoserii, wycieki z silnika, stan opon klocków i innych rzeczy które najnormalnie się zużywają, aby nie na ciąć się na duże koszty ma dzień dobry.
- Od: 8 cze 2015, 15:31
- Auto: Mazda 5 1.8+LPG LR
Rybnik, ale obecnie mam deadline w pracy i siedzę od od rana do wieczora za biurkiem, łącznie z weekendami. Mógłbym wysłupać coś czasu, żeby podjechać z kimś, kto się na tym zna, bo ja, choć swoje 'lata' już mam – 24, to będzie to dopiero mój pierwszy samochód, z racji tego, że dopiero niedawno zdałem prawo jazdy, które odpuściłem sobie 6 lat temu.
- Od: 19 sie 2015, 17:21
Z przodu był chyba dzwon.Spójrz na spasowanie maski i lamp.
Wygląda na to że z przodu auta cos się działo... zderzak, lampy, maska i błotniki nie schodzą się w równych szczelinach.... nie musiało to być nic wielkiego ale jakąs historię ma... zdjęcia ze środka są małe i nie wiele pokazują..... bez oględzin osobistych lub kolegów nic więcej się nie dowiesz...
Nie wiem co to jest ten bezkluczykowy system odpalania auta
czy cos sobie ktoś dołożył
Zdobądź VIN od sprzedającego, skontaktuj się z Mariankiem na forum i sprawdzź przeszłość auta zanim po nie pojedziesz...
Nie wiem co to jest ten bezkluczykowy system odpalania auta

Zdobądź VIN od sprzedającego, skontaktuj się z Mariankiem na forum i sprawdzź przeszłość auta zanim po nie pojedziesz...
- Od: 5 mar 2014, 20:17
- Auto: Mazda 6 GY, LF, 2007
Strona 1 z 1