Mazda3 Exclusive BK Y6 2005 "LOW_AIR EMCZY" – SPRZEDAM ! WARTO !
chudymud napisał(a):Dłuuuugo mnie nie było!
Wszystko przez martwy sezon jakim jest zima. Auto w garażu odpoczywa od tuningowych zlotów, spotów i wszelakich eventów. Nie znaczy to, że nic się z autem nie dzieje![]()
W tamtym roku jak już wiadomo chciałem zmienić koło. Niestety nawet w tym roku będzie trudno wykonać ten plan z racji tego, że chce mieć pierwszą w Polsce Mazde 3 na powietrzu(TAK WŁASNIE! )
Piękna sprawa z poduchami, też o czymś takim marzyłem, kibicuje!
A oklejenie? Wchodzi czy pomysł wypadł?
- Od: 9 sty 2015, 17:34
- Auto: Mazda 3 HB
2.0 Benzyna
2003
Bartg napisał(a):Z tego co widziałem air już chodzi i jest grubo, teraz japońskie koło i będzie pozamiatane![]()
Wyprzedziłeś mnie
Póki co nie chciałem się chwalić bo nie wiedziałem jak to będzie działać
DZIAŁA [tiiit]
Będe w domu dorzucę kilka fotek i może zrobię w końcu jakiś filmik
Dzięki za odkopanie wątku.
PIONA!
Maksiu921 napisał(a):Ta Mazda, rozpier...la internety.. To co Ty zrobiłeś, to czapki z głów.... szacun !
Dzięki stary !
Kupa czasu minęła, z autem mało się działo ponieważ hajs się do końca nie zgadzał po AIR
Sprzedałem rolke (koło) i kupiłem japońską trzy częściową felgę

Dużo do roboty z tą felgą ale myślę, że na spokojnie wyjadę sobie w przyszłym sezonie.
W sekrecie napiszę, że nie będzie to 18" tylko 19"
Tak to wygląda z tyłu:
Międzyczasie udostępniłem auto na sesję dla JAPAN RACING i miałem okazję przymierzyć koła, których nigdy bym pewnie nie przymierzył

Nie długo się znowu odezwę
Norreca napisał(a):nie przemawia do mnie ta felga![]()
wlasnie bedzie oklejaniebo na ten efekt czekam najbardziej
do mnie też
Dlatego też zdecydowałem się na prawdziwą japońską felgę na męskiej szerokości 10" z tyłu
Bartg napisał(a):19 3tlg o mamusiu będzie dopiero wypasJakoś mi też nie podchodzą do trójki te dżapany.
A nowe felgi jak płaski rant to pachną Workami
Jest płaski rant zgadza się, lecz nie jest to WORK
chudymud napisał(a):Norreca napisał(a):nie przemawia do mnie ta felga![]()
wlasnie bedzie oklejaniebo na ten efekt czekam najbardziej
do mnie teżniby JAPAN RACING ale z japońca tutaj nic nie ma prócz mazdy
Dlatego też zdecydowałem się na prawdziwą japońską felgę na męskiej szerokości 10" z tyłuprzód dla eko-napędu będzie miało skromne ale jare 8"
Bartg napisał(a):19 3tlg o mamusiu będzie dopiero wypasJakoś mi też nie podchodzą do trójki te dżapany.
A nowe felgi jak płaski rant to pachną Workami
Jest płaski rant zgadza się, lecz nie jest to WORK
NO to bedzie mega
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Póki co filmiku nie będzie. Może jak się uda to pod koniec sezonu gdy koła będą skończone.
Mam za to mega któtki filmik jak sobie szurałem w Austrii
Co do oklejania auta, pomysł jest ale na pewno nie camo z racji dużej ilości podobnych aut już na polskiej scenie. A jak wiadomo każdy chce być oryginalny więc nie będe robił tego co planowałem a ktoś zauważył i mnie wyprzedził

Mam za to mega któtki filmik jak sobie szurałem w Austrii
Co do oklejania auta, pomysł jest ale na pewno nie camo z racji dużej ilości podobnych aut już na polskiej scenie. A jak wiadomo każdy chce być oryginalny więc nie będe robił tego co planowałem a ktoś zauważył i mnie wyprzedził
blackbull napisał(a):Poszedles po całości z ta gleba felgi z przymiarki na pewno wyglądają gorzej od Twoich a filmik nie działa
Dzięki!
Dziwne mi filmik chula na komórce jak i na chrome itd. Komuś jeszcze nie działa?
Pokaż lepiej te nowe koło
JR-17 jest moim zdaniem obleśne
jeśli chodzi o JRy to tylko 11 i 14. Ale M3 na XXR 527 wyglądała [tiiit], moim zdaniem srebrne felgi nie będą pasować do niej.. myśl o ciemnym kolorze
JR-17 jest moim zdaniem obleśne
jeśli chodzi o JRy to tylko 11 i 14. Ale M3 na XXR 527 wyglądała [tiiit], moim zdaniem srebrne felgi nie będą pasować do niej.. myśl o ciemnym kolorze