kurde 13,2 to już fajny czas. Rozumiem że ruszasz pełnym ogniem bez obaw o napędy? Będziesz tym wynalazkiem w Rykach? Bo ciekawy jestem ile dostanę na starcie
Będę będę No ruszałem z 6KRPM czyli tak jak zwykle Nie strzelam ze sprzęgła. Raz strzeliłem przy przepięciu z 1 na 2 to jak coś w tylnym dyfrze pierdzielnęło to z wrażenia aż 2 odciąłem
tekkenfan napisał(a):to co to za BGeta na jednym ze zdjęć?
Nie wiem. Jakieś 1.8T czyli pewnie BP. Nie jeździł. Wygrał stance. Nie wiem czemu bo z pięciu metrów widać, że było malowane za tysiącpięcet Jak odjeżdżał to dymił na biało
Dzięki Ja za to pierwszy raz widziałem na żywo z bliska Speedstery. Mega fajne zabawki! Jakieś tam fotki ze zlotu: Jak widać po feldze hamowane było, a tarcza była wcześniej nacinana
No i filmik ze startu takiego bardziej na luzie(6000RPM). W finałach było ogniem(7500RPM) Ze Speedsterem Turbo. Oglądajcie od 40 sekundy. Później przytnę:
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto" "(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział: -Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"