Niestandardowy przycisk w Mazda 3 BL 1.6 MZ-CD 2011r.
Strona 1 z 1
Witam, zakupiłem ową Mazde 3 od "duńczyka" , i jest tam po lewej stronie kierowcy przy pedałach tak jakby dorabiany przełącznik z diodą (jeżeli"to coś" jest włączone to się świeci dioda) lecz po przełączeniu nic sie nie dzieję, nie są to diody,ledy, żadne podświetlenia ponieważ nic sie nie dzieję. Pytałem się każdego i też nikt nic nie wie. Mazda była do końca serwisowana w ASO , (jest po leasingowa) , także myślę sobie że "normalna" osoba tego nie zrobiła tylko jakby było to zamontowane fabrycznie( wygląda to bardzo przyzwoicie, dlatego stąd moje podejrzenia.) Może ktoś spotkał się z tym przyciskiem lub domyśla się co to może byc ? Pozdrawiam
Może jakiś system antykradzieżowy odpięty do sprzedaży.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Bo pewnie jest ślepy.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
A więc tak poświęciłem dzisiaj troszkę czasu i zlokalizować mniej więcej gdzie "idzie" przewód od tego przycisku. Przewód ciągnie się od strony kierowcy progiem aż do tyłu tak jakby po lewej stronie kufra i tam już więcej nie mogę nic podpatrzeć. Może ktoś coś kojarzy ?
Strona 1 z 1