Mazda 323F BA Z5 '95 turkusowy pocisk LPG Stag 300 SPRZEDAM
caroleck napisał(a):na zdjęciach po umyciu wygląda zacnie, ciekawe jak na żywoCo z lampami
![]()
nie mam kiedy je założyć,może w sobotę się za nie wezmę
i znowu coś wpadło do madzi nowiutki akumulator BOSCH
bo mój padł do końca
Yakuza napisał(a):radek mazda lubawa napisał(a):Yakuza napisał(a):oho chyba znalazłem mojego sebringa
nie chyba tylko napewno
jak się sprawuje? zadowolony z dźwięku?
sprawuje się mega
przy najbliższym przypływie gotówki zainwestuję w klimatyzacje
bo w ten upał nie idzie funkcjonować w madzi 
wpadły nowe klocuszki na przód i ogarnąłem sprawe z lampami 
co do klocków to nie zaszalałem 90zł,szału nie ma bo strasznie brudzą alu
co dwa dni myjka obowiązkowa.Madzia dostała dzisiaj oto takie radio na pilota
Mam takie samo radio tylko podświetlenie zielone.
Co do tyłu madzi łudząco przypomina mój hehe
Jeszcze drugie światło od anglika i będą bliźniaczki 
Co do tyłu madzi łudząco przypomina mój hehe

Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

caroleck napisał(a):Mam takie samo radio tylko podświetlenie zielone.![]()
Co do tyłu madzi łudząco przypomina mój heheJeszcze drugie światło od anglika i będą bliźniaczki
wiem Karolu,bo podpatrzone od twojej
mam pytane, moze juz był gdzieś wałkowany ten temat ale brak mi odp na zaraz
mam inna mazde 96 rok z klimą,i chcę przezucić ją do mojej madzi.Czy brak tylko wszystko założyć i się pod wszystko podpiać?bo bylem u pana od klimatyzacji to krzyknoł mi za same założenie700zł i powiedział mi ze niewiadomo czy bedzie pasowała,i że trzeba jakieś tam czujki pozakładać i dlatego tak drogo
sam już niewiem 
Dasz radę przełożyć jeśli klima jest od mazdy z silnikiem z5. Rozumiem że też masz z5. Instalacja elektryczną pod klimę na pewno masz. Jedyne utrudnienie to wymiana paska na dłuższy obejmujący pompę wspomagania i spreżarkę klimy i to zrobił mi mechanik. Najlepiej wymienić wszystkie uszczelki na łączeniach i kupić nowy osuszacz. I chłodnica zależy w jakiej jest kondycji ale używane raczej się nie nadadzą na dłuższą metę. Sam się przekonałem o tym i po nabiciu gdzieś zrobiła się dziura. i kupiłem nową i jest ok. W razie pytań pisz do mnie bo sam zakładałem klimę tego lata.
- Od: 24 cze 2012, 18:55
- Auto: MAZDA 323F 1.5 BA 1996