Ja o tym wiem ale na pewno będzię to leppiej wyglądąło na kole 17 niż na 15 mało tego chce żeby nadkole licowało się z oponą
Mazda MX-3 EC B6 '92 1.8BP DOHC GWINT HOME MADE
Będzie lepiej na 17" na pewno i jak wycelujesz tak, by opona była na równo z rantem błotnika to będzie bardzo ładnie to wyglądać. Przy takiej wysokości jak masz teraz wygląda jakby ci ktoś auto w glebę wdeptał i przy okazji rozpitolił zawias
O skręcaniu bez tarcia o nadkole też możesz zapomnieć – mi na dużo mniejszym obniżeniu, przy 16" i oponie 205/55 (krawędź opony mniej więcej na wysokości rantu błotnika) opona zaczynała trzeć o nadkole ciut wcześniej niż maksymalny skręt kół.
Bardzo fajny projekt. Buda musi być w 100 % zdrowa i wyspawana do gwintu i poliuretanow. Czerwone bardzo mała pracują i będzie sztywno jak diabli.
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Super podejście do Mx-a, fajna reaktywacja po grubości całe błotniki
widze epoxyd był reaktywny był będzie na lata
szkoda że sie nie odezwałeś bo można załatwić reperatuki progów po całości bez przedniego podejscia po błotnik i pasują wygięcia lux, ale tym bardziej szacun za prace nad mx-3 samemu
Miałem okazje śmigać niskim Mx-3 i powiem że jak sie przesadzi to sie jeździć nieda, progi zwalniające aż serce boli jak sie przez nie przejeżdża i cały czas wadzi sie bocznymi zębami

Miałem okazje śmigać niskim Mx-3 i powiem że jak sie przesadzi to sie jeździć nieda, progi zwalniające aż serce boli jak sie przez nie przejeżdża i cały czas wadzi sie bocznymi zębami
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Po grubości to bym zrobił całą budę rozebrał sam wypiaskował wszystko od a-z zrobił sam
No do żadnego majstra samochodu nie zamierzam oddać teraz mnóstwo partaczy a próg dorobiłem sam i wyniósł mnie raptem 30zł za dwa także to śmieszne pieniądze. Jak na razie cała buda wyspawana tylko zostało pod przednimi błotnikami i odbudować podłużnice i mocowania wahaczy tylnych ale to tylko ramę sobie załatwie i wstawie samochód na ramę co by dobrze to zrobić... W najbliższych planach jest koło oraz lakier i heble z m6... Pracy jeszcze dużo przede mną ale na 2016 rok jadę na zlot mazdaspeed i mam nadzieje zgarnąć jakiś puchar 
Wrzuciłeś jakąś ciekawą felgę? Jak to teraz wygląda? Pokaż fotki 
- Od: 15 gru 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323 BG B3 / LOWERED BG