Ale to nie pogrzeb, Pawel troche ostygnie i wraca na stanowisko!Moderatorzy i porządek na forum
Byly takie... perfekcyjne
Ale to nie pogrzeb, Pawel troche ostygnie i wraca na stanowisko!
Ale to nie pogrzeb, Pawel troche ostygnie i wraca na stanowisko!Hej.
No dzięki za słowa otuchy. Nie mam chwilowo czasu ... oraz ehh ...zbytnio mnie to wszytko wciągnęło.
Muszę chwilę odsapnąć ... mam nadzieje jeszcze wrócić.
Może mnie przez chwile na forum nie być ...
No dzięki za słowa otuchy. Nie mam chwilowo czasu ... oraz ehh ...zbytnio mnie to wszytko wciągnęło.
Muszę chwilę odsapnąć ... mam nadzieje jeszcze wrócić.
Może mnie przez chwile na forum nie być ...
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł

- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
No Puhcio... podziwiam za decyzje, ale przykro mi z tego powodu
Mimo czepialstwa byles przykladem wyrozumialem moderatora no i miales zawsze swoje zdanie i nie bales sie go wyrazic, za co duze brawa
Mam nadzieje, ze raz dwa wrocisz "do zywych"
Mimo czepialstwa byles przykladem wyrozumialem moderatora no i miales zawsze swoje zdanie i nie bales sie go wyrazic, za co duze brawa
Mam nadzieje, ze raz dwa wrocisz "do zywych"
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Mala propozycja
1. Dodatkowy modertor do dzialu LPG
2. Usuniecie moderatora dzialu 323 POL4K
3. Usuniecie moderatora dzialow HP i To i owo
4. Dodanie moda do dzialu Uwagi na temat forum
Przepraszam, zainteresownyach modow za moja propozycje ale z tego co widze bardzo rzadko i malo moderuja
.
Mam nadzieje, ze poprzecie moje propozycje.
1. Dodatkowy modertor do dzialu LPG
2. Usuniecie moderatora dzialu 323 POL4K
3. Usuniecie moderatora dzialow HP i To i owo
4. Dodanie moda do dzialu Uwagi na temat forum
Przepraszam, zainteresownyach modow za moja propozycje ale z tego co widze bardzo rzadko i malo moderuja
Mam nadzieje, ze poprzecie moje propozycje.
ravo napisał(a):Usuniecie moderatora dzialow HP i To i owo
Aaa....to dlatego że mało moderują czy dlatego że jest mało do moderowania ?
W oczekiwaniu na nowy podpis...
1. Tak.
2,3. Konsultacja z moderatorami.
4. Nie
2,3. Konsultacja z moderatorami.
4. Nie
Globy napisał(a):4. Nie
to prosze czesciej zagladac
Grzyby napisał(a):2,3,4 – po co? Jest taka potrzeba? Bo ja nie zauważyłem.
jesli chodzi o 2 i 3 po co funkcja dla funkcji ?
ravo napisał(a):jesli chodzi o 2 i 3 po co funkcja dla funkcji ?
niby racja
ravo napisał(a):Globy napisał:
4. Nie
to prosze czesciej zagladac

Czytuje namietnie, niekoniecznie zalogowany i mysle, ze ten dzial jest jednym z najporzadniejszych na forum

Ostatnio edytowano 21 maja 2006, 17:11 przez Globy, łącznie edytowano 1 raz
Globy napisał(a):mysle, ze ten dzial jest jednym z najporzadniejszych na forum
tiaaaaaaa
Uwagi na temat forum i strony – 3 254 posty
6/626/MX6 – 29 966 postów (2-gi po HP)
se wymyślił
Szanowny Panie moderatorze czy nie zabardzo sie Pan przepracowywuje .
Wiekszosc pozycji w" KOSZ" to jest wynikiem Paniskiej dzialanosci .
Moim zdaniem 1/2 postow jest dosyc wazna bo zaczynala nowy temat .
Nikt by tu nie pisal nowych tematow wystarczylo by opcja "szukaj " ,
ale tam nie wszystko jest wyjasnione i nie zawsze dla mechanikow domowych zrozumiale .
Ja sam majac tyle instrukcji , opisow i dostep do manuala nie jestesm czasymi wstanie znalesc odpowiedzi na klopoty z autami .
A przeciesz nowy post wprowadza mimo ponownej czasami dyskusji na temat inne spojrzenie , inne doswiadczenie,
Moze urlop by sie juz przydal .
Moderowanie na tym forum czy nie jest juz to opsesja bo widze ze brak dozy tolerancji i przesadne trzymanie sie regulaminu .
To tylko moja uwaga bez jakiej dozy zlosliwosc i personalizacji ,Bo praktycznie by sie dotyczyla kazdego moderatora.
Wiekszosc pozycji w" KOSZ" to jest wynikiem Paniskiej dzialanosci .
Moim zdaniem 1/2 postow jest dosyc wazna bo zaczynala nowy temat .
Nikt by tu nie pisal nowych tematow wystarczylo by opcja "szukaj " ,
ale tam nie wszystko jest wyjasnione i nie zawsze dla mechanikow domowych zrozumiale .
Ja sam majac tyle instrukcji , opisow i dostep do manuala nie jestesm czasymi wstanie znalesc odpowiedzi na klopoty z autami .
A przeciesz nowy post wprowadza mimo ponownej czasami dyskusji na temat inne spojrzenie , inne doswiadczenie,
Moze urlop by sie juz przydal .
Moderowanie na tym forum czy nie jest juz to opsesja bo widze ze brak dozy tolerancji i przesadne trzymanie sie regulaminu .
To tylko moja uwaga bez jakiej dozy zlosliwosc i personalizacji ,Bo praktycznie by sie dotyczyla kazdego moderatora.

- Od: 20 cze 2004, 15:39
- Auto: Mazda 626GW FS 2.0L 98.
Achemenid – sorki ale
jak to obliczyłeś?
napisz, które a chętnie wrzucę je z powrotem do warsztatu ew. dołączę do innych istniejących.
Szkoda, że nie widzisz ile poza tym wysyłam wiadomości z poradami jak i co na pw do użytkowników.
Chętnie – może zmienisz mnie na tym "stanowisku"? Zapraszam.
I też nie odbieram tego w taki sposób. Moderuję 6/626 z doskoku. Może jestem często na forum, ale porządki w tym dziale robię raz na kilka dni i stąd może tak szokować ilość postów w koszu.
Achemenid napisał(a):Wiekszosc pozycji w" KOSZ" to jest wynikiem Paniskiej dzialanosci
jak to obliczyłeś?
Achemenid napisał(a):Moim zdaniem 1/2 postow jest dosyc wazna bo zaczynala nowy temat
napisz, które a chętnie wrzucę je z powrotem do warsztatu ew. dołączę do innych istniejących.
Achemenid napisał(a):Moderowanie na tym forum czy nie jest juz to opsesja bo widze ze brak dozy tolerancji i przesadne trzymanie sie regulaminu
Szkoda, że nie widzisz ile poza tym wysyłam wiadomości z poradami jak i co na pw do użytkowników.
Achemenid napisał(a):Moze urlop by sie juz przydal
Chętnie – może zmienisz mnie na tym "stanowisku"? Zapraszam.
Achemenid napisał(a):To tylko moja uwaga bez jakiej dozy zlosliwosc i personalizacji
I też nie odbieram tego w taki sposób. Moderuję 6/626 z doskoku. Może jestem często na forum, ale porządki w tym dziale robię raz na kilka dni i stąd może tak szokować ilość postów w koszu.
A teraz, Panie i Panowie, wcielcie sie w role swiezego usera, ktory szukajac w bazie tematow informacji na temat swojego problemu musi przebrnac przez XX(X) wynikow – wlasnie dzieki madrym i porzadkowym moderatorom ta wartosc jest nizsza oraz bardziej konkretna. Bardzo prosze w imieniu swoim, grona moderatorow, a takze uzytkownikow tego Forum o nieodstraszanie ludzi od pracy. M.in. wlasnie dzieki Mariuszowi teraz ten dzial wyglada, jak wyglada. Zawsze powtarzam, ze moderator tez czlowiek i na pewno mozna sie dogadac – jesli nie na lamach forum, to via PW.
Temat do dzialu Uwagi..., aczkolwiek i tam nie raz juz rozprawialismy o dzialalnosci moderatorow.
Temat do dzialu Uwagi..., aczkolwiek i tam nie raz juz rozprawialismy o dzialalnosci moderatorow.
Globy napisał(a): Forum o nieodstraszanie ludzi od pracy. M.in. wlasnie dzieki Mariuszowi teraz ten dzial wyglada, jak wyglada. Zawsze powtarzam, ze moderator tez czlowiek i na pewno mozna sie dogadac – jesli nie na lamach forum, to via PW.
Achemenid
juz raz proponowalem zapisanie sie do klubu i sprobowanie samemu moderowac , koordynowac – naprawde jest duzo roboty i z checia sie nia podzielimy