1' Japan Tuning Show – Bydgoszcz 2006
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
...gdy wieksza ekipa milo sie bawi na JTS'ie, ja niestety musialem opuscic zacne grono i zjawic sie w pracy
.
A odnosnie opinii na goraco:imprezka bardzo pozytywna. Przede wszystkim zawody drift'u, cosik pieknego. Az milo bylo popatrzec jak chlopaki wymiataja furami. Szkoda, ze nie moglem zostac do konca
.
A odnosnie opinii na goraco:imprezka bardzo pozytywna. Przede wszystkim zawody drift'u, cosik pieknego. Az milo bylo popatrzec jak chlopaki wymiataja furami. Szkoda, ze nie moglem zostac do konca
ojoj impreza na maxa udana, ale to jeszcze nie koniec zaraz dzialeczak i farciarza(grilowanie)
Ale najlepsze z tego wszystkiego jest zaskoczenie ze wygral komplet opon TOYA a moze ToyToya
a oto kilka fotek:
oto konkurs na najpiekniejszy samochod, i uwaga kto sie pokazal:
ale ten gosc mial NITRO
no i mamy zwyciezce----
reszta pozniej bo teraz czas na grila u farciarza
Ale najlepsze z tego wszystkiego jest zaskoczenie ze wygral komplet opon TOYA a moze ToyToya

a oto kilka fotek:
oto konkurs na najpiekniejszy samochod, i uwaga kto sie pokazal:

ale ten gosc mial NITRO

no i mamy zwyciezce----

reszta pozniej bo teraz czas na grila u farciarza
A ja tez fotki dam

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
widze że impreza udana
. A farciarz nie ma tych naklejek od Manixa tylko zwykłą rejestracje?
Pioruś mówiłeś że seria
. Gratuluje wygranej
Mam nadzieje że na festiwal motoryzacji przyjade, szkoda że PKP 
Pioruś mówiłeś że seria
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs242 nie było żadnej wygranej...Sanders miał dziś dzień pełen fajnych pomysłów...i zabrał najpierw mi...a później Piotrusiowi kluczyki od furek...i wjechał naszymi bryczkami po kolei wystawiając je do konkursu...hehe...wyglała inna furka...my się nie załapaliśmy na pudło
A co do rejestracji od Manixa...to mam ją w domu...i czeka na naklejenie, ale muszę najpoerw zlikwidować dziurki po obecnej
A co do rejestracji od Manixa...to mam ją w domu...i czeka na naklejenie, ale muszę najpoerw zlikwidować dziurki po obecnej
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
farciarz napisał(a):jacobs242 nie było żadnej wygranej...Sanders miał dziś dzień pełen fajnych pomysłów...i zabrał najpierw mi...a później Piotrusiowi kluczyki od furek...i wjechał naszymi bryczkami po kolei wystawiając je do konkursu...hehe...wyglała inna furka...my się nie załapaliśmy na pudło
właśnie zastanawiałem se czy to wkręt czy nie i jednak sie pomyliłem, bo myślałem że naprawde
If you’re in control, you’re not going fast enough.
...o 8:00 w Sobotę 20.05.2006 na parkingu przed Halą Łuczniczki, czyli w standardowym miejscu, zebrały się 3 auta
które to natychmiast udały się na miejsce przeznaczenia, czyli do zarezerwowanego dla klubu miejsca na JTS'ie
Byliśmy jedną z pierwszych grup na placu. Za chwilę dołączyli nasi przemili Tuning Brothers, czyli letkoletki i mazdatb. Po chwili rozmów stwierdziliśmy, że czas na piwo
W drodze do pobliskiego lokalu spotkaliśmy JEDYNEGO pzredstawiciela Ziem Wielkopolski – Piotrka. W składzie: sanders, Five, Piotruś, farciarz i Piotrek spożyliśmy browarki, po czym udaliśmy się na rozgrzewkę zawodników biorących udział w Toyo Drifting Cup. W międzyczasie dojechał Boris86 i jego łódzka grupka. Wspólnie z letkim i jego ekipą obserwowaliśmy wyczyny drifterów...
Eliminacje Toyo Drifting Cup odbywały się w pojedynkę, a każdy przejazd był punktowany przez sędziów. Pokazał się nasz jedyny przedstawiciel w najzacniejszej lidze driftingu świata – Maciek Polody. Jego pokazowy przejazd nowym autem (Nissan 200SX S14A – zbudowany tylko do jazdy bokami) wzbudził zachwyt publiczności. Dalsza faza zmagań, to przejazdy parami (gorszy z pary opuszcza turniej). Na trybunach obecni byli także Justynka z Malico, oraz nasz przesympatyczny ptaszek – karaś. Tak dotrwaliśmy do finałów, w których zmierzyły się dwa auta ze stajni BMW – E30 i E34. Finał zakończył się remisem i musiała być rozegrana dogrywka. W niej bezkonkurencyjny okazał się Johnnek w ciemnej E34
Następnym punktem programu był wybór najciekawiej stuningowanego auta JTS'u. Dziwnym trafem (nasz nadworny jajcarz sanders wie coś o tym, a także o wygranych przeze mnie oponach Toyo)
w tych zmaganiach też mieliśmy przedstawicieli
...potem szybka decyzja – grill na działce u Koordynatora d/s Grilowania – farciarza (...) sanders nie byłby sobą, żeby czegoś nie odwalił, przyniósł flintę, z której to napierniczaliśmy do puszek
Generalnie... Toyo Drifting Cup – jak najbardziej udana impreza
Cieszę się, że dopisali ludzie, których bardzo lubimy u siebie gościć, czyli letkoletki, mazdatb, Piotrek, Boris86 i jego ludzie..
Dzięki za miłe spotkanie
...a już 04.06.2006 to my jedziemy w gości do poznaniaków
poniżej kilka fotek:

Eliminacje Toyo Drifting Cup odbywały się w pojedynkę, a każdy przejazd był punktowany przez sędziów. Pokazał się nasz jedyny przedstawiciel w najzacniejszej lidze driftingu świata – Maciek Polody. Jego pokazowy przejazd nowym autem (Nissan 200SX S14A – zbudowany tylko do jazdy bokami) wzbudził zachwyt publiczności. Dalsza faza zmagań, to przejazdy parami (gorszy z pary opuszcza turniej). Na trybunach obecni byli także Justynka z Malico, oraz nasz przesympatyczny ptaszek – karaś. Tak dotrwaliśmy do finałów, w których zmierzyły się dwa auta ze stajni BMW – E30 i E34. Finał zakończył się remisem i musiała być rozegrana dogrywka. W niej bezkonkurencyjny okazał się Johnnek w ciemnej E34
Następnym punktem programu był wybór najciekawiej stuningowanego auta JTS'u. Dziwnym trafem (nasz nadworny jajcarz sanders wie coś o tym, a także o wygranych przeze mnie oponach Toyo)
...potem szybka decyzja – grill na działce u Koordynatora d/s Grilowania – farciarza (...) sanders nie byłby sobą, żeby czegoś nie odwalił, przyniósł flintę, z której to napierniczaliśmy do puszek
Generalnie... Toyo Drifting Cup – jak najbardziej udana impreza
Cieszę się, że dopisali ludzie, których bardzo lubimy u siebie gościć, czyli letkoletki, mazdatb, Piotrek, Boris86 i jego ludzie..
Dzięki za miłe spotkanie

poniżej kilka fotek:
Ostatnio edytowano 21 maja 2006, 10:39 przez Pit, łącznie edytowano 5 razy
Piotrek napisał(a):Piotrus, jak tam nowe oponki – pasuja??

Dziekuje wszystkim za liczne przybycie. Zabawa w tak doborowym towarzystwie byla znakomita
JTS by totalna klapa, natomiast Toyo Drifting Cup bylo perla na liscie polskich zlotow.
Jak sie zbiore w sobie wrzuce wieczorem fotki a na razie dziekuje wszystkim fotoreportera oraz Farciarzowi za afterparty
PS. Wkret autorstwa Sandersa byl maksymalny
masz talent chlopie 
JTS by totalna klapa, natomiast Toyo Drifting Cup bylo perla na liscie polskich zlotow.
Jak sie zbiore w sobie wrzuce wieczorem fotki a na razie dziekuje wszystkim fotoreportera oraz Farciarzowi za afterparty
PS. Wkret autorstwa Sandersa byl maksymalny

Less roof, more fun

Nom...A To Yo....Yo i nikt inny
Japan Tuning Show... >>>
...Lipa
Toyo Drifting Cup...>>> ...Naprade bardzo fajne
Ekipa z Bydzi...>>> ...Jedyna, nie powtarzalna i najlepsiejszana świecie....
Czas spędzony z wami ...>>> Bezcenny...
Tylko czemu dranie pstrykaliście foty autek zanim ja przyjechałem....
Piotruś odebrałeś Toy(o) Toya
...
Tak wróciłem i podświadomie chodzi mi pogłowie myśl że chyba potrzebuje kilka płyt sklejki ... tylko nie wiem jeszcze na co ...ale potrzebuje.... w takim nie typowym wymiarze...
Japan Tuning Show... >>>

Toyo Drifting Cup...>>> ...Naprade bardzo fajne
Ekipa z Bydzi...>>> ...Jedyna, nie powtarzalna i najlepsiejszana świecie....

Czas spędzony z wami ...>>> Bezcenny...

Tylko czemu dranie pstrykaliście foty autek zanim ja przyjechałem....

Piotruś odebrałeś Toy(o) Toya
Tak wróciłem i podświadomie chodzi mi pogłowie myśl że chyba potrzebuje kilka płyt sklejki ... tylko nie wiem jeszcze na co ...ale potrzebuje.... w takim nie typowym wymiarze...
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
przyznaje się bez bicia niestety nie dostałem wolnego i w tym czasie jak wy bawiliście się w najlepsze to ja byłem gdzieś po środku belgi ale mam nadzieje że w kąkolewie 4 czerwca sobie to odbijemy pozdraiwam i zapraszam
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX
Boris86 napisał(a):...chyba potrzebuje kilka płyt sklejki ... tylko nie wiem jeszcze na co ...ale potrzebuje.... w takim nie typowym wymiarze...

MANIX napisał(a):przyznaje się bez bicia niestety nie dostałem wolnego i w tym czasie jak wy bawiliście się w najlepsze to ja byłem gdzieś po środku belgi ale mam nadzieje że w kąkolewie 4 czerwca sobie to odbijemy pozdraiwam i zapraszam
Piotrek dzielnie reprezentował Wielkopolskę

Boris86 nie martw sie jestes nagrany na filmie, który skladam 
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):na filmie, który skladam zeby
super bedzie film