Mazda 323F BJ ZM '01 podtleniona lpg :) SPRZEDANA!
I jak sprawują się nowe łączniki? Warto je zmieniać?
- Od: 6 gru 2012, 12:20
- Auto: Mazda 323F BJ '01green "turbo klekot"
viewtopic.php?f=312&t=145523
Moim zdaniem warto
wszyscy którzy jeździli moim autem przed i po tej operacji zgodnie stwierdzili, że jest o niebo lepiej 
z rzeczy innych, dzisiaj wizyta u blacharza (ma zobaczyć co da się zrobić z lekko innym odcieniem na zderzaku.. sam schrzanił niech poprawia) i przy okazji udało się zakupić w końcu nadkola od sportive'a więc powinny nie długo trafić na mazde
z rzeczy innych, dzisiaj wizyta u blacharza (ma zobaczyć co da się zrobić z lekko innym odcieniem na zderzaku.. sam schrzanił niech poprawia) i przy okazji udało się zakupić w końcu nadkola od sportive'a więc powinny nie długo trafić na mazde
Cześć kolego.Rzeźba bieżnika zajefajna,pięknie się prezentuje
Do zobaczyska na kolejnym spocie,może w końcu dojadę
A z tymi łącznikami to dobry patent,ja u siebie w zeszłym miesiącu wymieniłem komplet amorków sachs-ta z łącznikami i odbojami...jak na razie nic mi nie stuka,a autko trzyma się jak przyklejone do jezdni 

zapraszamy
łączniki obojętne jakiej firmy
zależy ile chcesz wydać
choć muszę przyznać, że są o wiele masywniejsze niż te od bj (trzeba rozwiercić o 2mm dziury)
auto było na poprawkach przedniego zderzaka (nie zgrywał sie kolor do końca.. ) i montażu nadkoli od sportive'a
i wróciło odmienione
) zdjęcia potem 
Dopisano 16 lip 2015, 23:54:
Zderzak w końcu idealnie spasowany
nadkola na aucie
spot zaliczony
na foto trochę widać jak to teraz wygląda
Dopisano 16 lip 2015, 23:54:
Zderzak w końcu idealnie spasowany
Zrobimy mały update
mazda w zeszłym tygodniu przelatała po Polsce 1100 km w 4 dni
odwiedziła 2 razy Kraków, raz Zakopane, Morskie Oko, ruiny zamku w Chęcinach i Sielpie
to wszystko na 3.5 zbiorniach gazu
najniższe średnie spalanie wyszło 8.9l gazu (droga powrotna + 20km po Krakowie, łącznie 284 km). Najwyższe trochę ponad 10, wspinaczki w górach + trasa
przebieg przekroczył 186500
zbliża się więc wymiana oleju i za tysiaka przegląd gazu po 10000
wszystko śmiga jak głupie, ubytku oleju nie zauważyłem
trzeba ją tylko umyć bo felgi zaczęły wpadać w lekki gun metal przez klocki a ilość muszych trupów na przodzie sięga zenitu
jedziemy więc dzisiaj na działkę trochę odpocząć i doprowadzić ją do ładu (czyli wpadnie kolejne min. 200km bo 100 w jedną stronę)
jaki olej by tu wlać? myślałem o motulu? co wy na to?
stay tuned
jaki olej by tu wlać? myślałem o motulu? co wy na to?
stay tuned
Takie prezenciki wpadły do mazdy
olej dzisiaj wymieniony, przebieg 187400
Ze smutnych rzeczy.. znowu opuścił się zderzak..
Ze smutnych rzeczy.. znowu opuścił się zderzak..
Nadeszła ta chwila, oddam madzie w dobre ręce
ktoś chętny?
Dorzucam więcej aktualnych zdjęć
Dorzucam więcej aktualnych zdjęć
[quote="tomsimondj"]Nadeszła ta chwila, oddam madzie w dobre ręce
ktoś chętny?
jeśli oddasz w dobre ręce to chętnie wezmę
Damian68 napisał(a):tomsimondj napisał(a):Nadeszła ta chwila, oddam madzie w dobre ręcektoś chętny?
oddam
Wyjściowo 11.600 (tak wiem duża
)
jest w dziale sprzedam samochód 
Dużo i nie dużo
W porównaniu z tym co w nią włożyłeś to nie dużo ale dla przeciętnego kupującego to sporo
życzę szybkiej sprzedaży za założoną cenę
ja swoją początkowo wystawiłem za 9400 i był brak jakiegokolwiek ruchu dopiero przy 8900 za zaczęło się coś dziać 
- Od: 7 paź 2012, 17:44
- Auto: BMW E46
Tak jak napisałem dużo biorąc pod uwagę cenę rynkową, mało jeśli licząc kwotę jaka została zainwestowana... Samochód jest tyle wart ile jest w stanie zapłacić za niego kupujący więc pozostało życzyć kupującego który to doceni i jak najmniej marud, że cena za wysoka
Jednak patrząc realnie ciężko będzie sprzedać w takiej cenie... ale życzę aby sie udało 
- Od: 7 paź 2012, 17:44
- Auto: BMW E46
No mam nadzieje ze się uda, wsadzone było w nią sporo więcej niż jest wystawiona, ale jak policzyłem to stwierdziłem że taka kwota powinna być odpowiednia, a co do zamiany myślałem o e46 ;–) tymczasem poluje jednak na kolejną mazde ;–)
Gdybym dzisiaj chciał sprzedać moją Bj-tkę po cenach z allegro
to klient pewnie i tak by marudził a w prezencie miałby ekstra 100-120 % ceny. Ale życzę klienta z sercem do Mazdy i szacunku dla poprzedniego właściciela za wkład 
Dopisano 28 sie 2015, 16:34:
A co do E-46 to miałem kiedyś taką

Dopisano 28 sie 2015, 16:34:
A co do E-46 to miałem kiedyś taką