i potrzebuje numer seryjny czesci jakby ktos posiadał albo wie gdzie znaleźć
Zacisk hamulca, tylna oś, strona lewa
Strona 1 z 1
Potrzebuje zacisk hamulcowy na tylną oś po stonie lewej. Ktoś sie orientuje lub grzebał coś przy tym? Spostrzeżenia, polecane oe marki etc... I gdzie najlepiej kupić 
Zmieniałem u kolegi. Filozofii nie ma robisz praktycznie wszystko tak jak przy wymianie klocków. Kolega dostał go w używce stan idealny chyba z alledrogo za 50zł. wraz z przewodem elastycznym. sam przewód odkręcił się bez problemu więc była tylko podmiana stary za ten używany i odpowietrzanie jednego koła.Ja przed montażem od razu poluzowałem odpowietrznik w razie aby nie było zdziwienia gdyby w podmienianym zacisku nie chciał puścić i tyle. Wcześniej przy hamowaniu dziwnie tyrkotał tył po wymianie cisza.
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
kropek101 napisał(a):Kolega dostał go w używce stan idealny chyba z alledrogo za 50zł.
popros kolege zeby sprawdził od kogo kupił na allegro bo jest parę używek ale wygladaja tak sobie. ciekawe czy z focusa II podejdzie 1:1 bo moze oryginał forda bedzie tanszy ( nowa część w aso mazdy 1399zł
Niestety nie pomogę jestem na urlopie a drugi powód szukałem z nim na alledrogo i po wyglądzie wybieralismy
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Szpilki do kół
zacisk był dobry jak sie okazało i znalazał nowego właściciela który jest szczęśliwy. powodem awari była zatarta linka hamulca ręcznego która dawała objawy zatartej dźwigienki hamulca ręcznego. zamiennik linek praktycznie niedostępny, oryginał kosztuje majtek. kupiłem fartem jakiegoś linexa polskiego za milion monet i problem z glowy
Strona 1 z 1