Przed zima bede chciał rozejrzeć sie za kierownica , trójramienna z funkcja podgrzewania
Audi A6 C6 3.0 TDI Quattro '06
Bo w 6 wyciszenia praktycznie nie ma, 20 letni Xedos którego miałem był lepiej wyciszony od 6
ale to sa oszczędności , nic wiecej.
Przed zima bede chciał rozejrzeć sie za kierownica , trójramienna z funkcja podgrzewania
loockas napisał(a):Przy drugim aucie "nie-mazda" przestaniesz zwracać na to uwagę
Aaaaaa i czuj się zaproszony do "Czaterii"
Kawał fajnej fury, mi się Audi podoba dopiero od A6.
..::Born To Rise Hell::..
Brat ma M6 gy po lifcie i na jakosc materialow nie narzekam. Wnetrze robi naprawde dobre wrazenie. Fajne materialy, przestronnie. A ze wygluszenie nie najlepsze, trudno. W takiej A6 to juz luksus musi chyba byc.
Aut nie ma sensu porównywać tak jak juz wczesniej pisałem, zupełnie inna klasa, moc itd. Jestem zdania , ze jak zmieniać to na lepsze i tylko pod tym katem mozna porównać auta. Nie umniejszając M6 , A6 jest samochodem na pewno lepszy ale to kazdy wie
jedynie brakuje mi tutaj schowków ktore były w Mazdzie 
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
Si. Jeździłem A8 D2 4.2 V8 Q w zimę i na dobrej gumie nie dość, że czysta frajda, to i mega kontrola. Nawet jak zasypie auto na równo z maską to nie trzeba kopać 

- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
Bardzo fajny, a ustrzelenie 9 letniego diesla który jeździł 20k rocznie to podobno (nie wiem nie próbowałem) jak szukanie dziewicy w akademiku, bo na zachodzie umieją liczyć.
Kiedy rozrząd robisz?
Tylko proszę cię nie mów że tam jest wieczny łańcuch 
Kiedy rozrząd robisz?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Przebieg niski jak na wiek auta i diesla ale wszystko jest w systemie audi także jestem spokojny. Rozrząd na razie u mnie nie hałasuje, jak bedzie słychać któryś z napinaczy wtedy sie wymieni, tak wiem ile kosztuje wymiana rozrządu uprzedzając kolejne pytanie 
Taki dalszy znajomy z klubu Vectry ustrzelił takie cuś w manualu (w owym czasie nawet nie wiedziałem że są myślałem że tylko AT) i mówiąc szczerze to jechało bardzo zacnie jak na tę masę i zaledwie 230 KM z drugiej strony zrobienie z tego motoru 300+ przy zachowaniu spalania jak w wersji 230-240 to nie jest jakiś bardzo wielki problem z tego co wiem.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Zbiera sie ładnie , ostatnio mam przyjemność jezdzic nowa F10 z 2 litrowym dieslem 180 km,Xdrive oraz AT. Niby tylko 50 km różnicy ale bmw zbiera sie o wiele gorzej od A6. W przyszłym roku mam zamiar podnieść moc do 280 km i 540 nm. Jak czytałem to taka "bezpieczna" wartość przy ktorej podzespoły nie dostają po du..e
Niestety długo nie nacieszyłem się autem... Facet w Megance zajechał mi drogę, jechałem prawym pasem, on zawracając od razu zjechał na mój pas mimo, że miał pusty lewy. Ja odruchowo odbiłem w prawo na pobocze, skosiłem znak. Oczywiście wina tamtego
Auto już stoi w serwisie Audi, odbiór za ok dwa tygodnie.
W miedzy czasie kupiłem opony z felgami na zimę. Są to Continentale 225/55/16
W miedzy czasie kupiłem opony z felgami na zimę. Są to Continentale 225/55/16
auć
Mati, co Ty masz za pecha z tymi zdarzeniami drogowymi?

Ładna ałdica 
Odkąd ją zaprezentowali to nie mogę zrozumieć kto zaprojektował konsolę środkową z wyświetlaczem
Wygląda jakby wyświetlacz dali godzinę przed prezentacją auta na szybko
A poza tym świetna fura 
Odkąd ją zaprezentowali to nie mogę zrozumieć kto zaprojektował konsolę środkową z wyświetlaczem

- Od: 20 lip 2011, 12:52
- Auto: Mitsubishi Galant Avance EA5A '99 2.5 V6
Co kto lubi, ile ludzi tyle gustów i upodobań
mi akurat bardzo sie podoba wnętrze Audi, o wiele ładniejsze od tego w E60
Auto odebrane z serwisu, wymienione całe orurowanie intercoolera, przewody paliwowe, nowy zderzak, maska, grill, błotniki cena ? 19 tys
na szczęście nie z mojej kieszeni
Przy okazji wymieniłem olej, oczywiście Motula oraz klocki z przodu
W planach nowe felgi oraz gwint. Marzą mi sie Vosseny cvt ale cena zabija
Najprawdopodobniej wpadną 18 lub 19 z RS6 bądź z RS7/RS5 wiatraki. Ostatnio widziałem w dobrej cenie felgi z lambo gallardo wiec moze takie wpadną 
Przy okazji wymieniłem olej, oczywiście Motula oraz klocki z przodu