TARNÓW – spotkania regionalne
Ok Panowie,ustalmy jakiś bankowy termin aby Wszyscy co chcą mogli przybyc.Ja proponuje 14 lipca ( wtorek) godz 19ta aby np. kolega pietia mogl być z nami.Co Wy na to???
-
WisniaUs
zaczek111 napisał(a):To moze zostawmy ten 10 ty?!?!?!
Nie ma problemu. A wiec zostajemy przy 10tym lipca godz 19ta parking jak zawsze Błonie kolo straży.Do zobaczyska

-
WisniaUs
Koledzy proponuje 15.08.2015 o godz 16ej zorganizowac SPOCIKA ostatniego przed wypadem do RYK!! Zapraszamy okolice!!! Moze ktos z Sącza lub KRK
? Podkarpacie??
Chetni prosze o wpisywanie sie na liste
1. WisniaUs.
Chetni prosze o wpisywanie sie na liste
1. WisniaUs.
-
WisniaUs
Akcja odwolana bo widze ze znowu będziemy tylko my,czyli Geniek i ja.Moze cos uda się we wrześniu ,pozdrawiam.
-
WisniaUs
Dobrze, że "o ojej" napisałeś na mój "widok"
a nie co innego ;p Bo by mi mogło poczucia humoru i dystansu braknąć
haha
No więc wiesz jak było- chciałam coś organizować, a że chętnych nie było to co się miałam szarpać
Widzę, że Wiśnia przejął honory, ze skutkami różnymi, ale fajnie jak nie trzeba oglądać pustej listy w odpowiedzi na swoje pomysły spotkań
Ukłon w stronę Huberta, który jak rzekł tak zrobił i wtedy na spota do Małastowa przyjechał.
Więcej nic nie organizuję. Tylko kurde weszłam tu i pierwsze co zrobiłam to spytałam o spotkanie
haha
A Ty się zjawiasz w Tarnowie na spotach?? Bo mimo licznych planów i kombinacji alpejskich nigdy nie wiedziałeś czy dotrzesz
i nigdy przy mnie nie dotarłeś 
No więc wiesz jak było- chciałam coś organizować, a że chętnych nie było to co się miałam szarpać
Widzę, że Wiśnia przejął honory, ze skutkami różnymi, ale fajnie jak nie trzeba oglądać pustej listy w odpowiedzi na swoje pomysły spotkań
Ukłon w stronę Huberta, który jak rzekł tak zrobił i wtedy na spota do Małastowa przyjechał.
Więcej nic nie organizuję. Tylko kurde weszłam tu i pierwsze co zrobiłam to spytałam o spotkanie
A Ty się zjawiasz w Tarnowie na spotach?? Bo mimo licznych planów i kombinacji alpejskich nigdy nie wiedziałeś czy dotrzesz