Pytania i dyskusje na temat zlotu
ravo napisał(a):outlander/sti
I co nic innego nie posiadasz
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
malutka napisał(a):jak jeszcze do tego dorzucimy głośność pozwalającą na prowadzenie rozmowy bez zdarcia gardła to już w ogóle będzie fantastycznie
To dość istotna kwestia

-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Chyba że osoba do której się nachylasz jest odmiennej płci i ma fajny dekolt
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Beny napisał(a):ktoś odpowie?Beny napisał(a):
Pytanie do organizatorów 2dorsle osoby +2dzieci lat 2 na jaki pokój możemy liczyć? Ile łóżek?
Dopisano 05 lip 2015 12:44:ktoś odpowie?Beny napisał(a):
Pytanie do organizatorów 2dorsle osoby +2dzieci lat 2 na jaki pokój możemy liczyć? Ile łóżek?
wysłałem zapytanie do osrodka jak bedzie to liczone, jak dostane odpowiedz to dam znac
malutka napisał(a):Najlepszy byłby kompromis, czyli disco banjo przerywane występami karaoke, a jak jeszcze do tego dorzucimy głośność pozwalającą na prowadzenie rozmowy bez zdarcia gardła to już w ogóle będzie fantastycznie
i tak zrobimy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A moze chcemy na zywo jakiegos spiewaka

https://t.me/pump_upp
Piwo z Sylwią na pewno się na tance będą pisać, Andrzej z Krzysiem też po dyla
Karaoke faktycznie można ograniczyć bo szkoda mi już Julka i Szkodnika
A co do muzyki to myślę że jak ktoś pogada z Marcinem to na pewno znajdzie coś ciekawego 
Loockas przyjedz z dzieckiem ja się nim zajmę, w Czaplinku z Krzysiem szło mi całkiem nieźle

Loockas przyjedz z dzieckiem ja się nim zajmę, w Czaplinku z Krzysiem szło mi całkiem nieźle
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Szyna napisał(a):Loockas przyjedz z dzieckiem ja się nim zajmę, w Czaplinku z Krzysiem szło mi całkiem nieźle
Potwierdzam.Byłem,widziałem

Szyna ma nadprzyrodzone zdolności w tej kwestii i naprawdę wiem co piszę. loockas nie pitol tylko edytuj posta i dopisuj familię. W końcu nie jesteście sami a forum to jak jedna wielka rodzina czego przykładem jest już sam szyna który bezinteresownie zaproponował Ci pomoc a takich dobrych dusz jest dużo więcej 

Pisałem już, że odpada. Dopiero co wróciliśmy z wakacji, zrobiliśmy 2000km i moja żona ma dość podróży z dzieckiem na jakiś czas
Za to zabieram kogoś innego na zlot, jeszcze starszego klubowego dinozaura
Za to zabieram kogoś innego na zlot, jeszcze starszego klubowego dinozaura
ciekawe czy trójkę by ogarnąłloockas napisał(a):Nie wiesz na co się piszesz

ok to czekam na info bo nie wiem jak się zapisać.Trolix napisał(a):Beny napisał(a):ktoś odpowie?Beny napisał(a):
Dopisano 05 lip 2015 12:44:ktoś odpowie?Beny napisał(a):
wysłałem zapytanie do osrodka jak bedzie to liczone, jak dostane odpowiedz to dam znac
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
malutka napisał(a):Pan Wiosna?
Menda sie zastanawia
malutka napisał(a):Czyli SokoleOko
Pudło. Ten też marudzi, że mu nie pasuje. Jak się mój towarzysz zdecyduje w 100%, to się pochwalę
sq2jul napisał(a):Menda sie zastanawia
Napisz mu, że po drodze obiecuję sporo atrakcji. W końcu pojedziemy Laguną. Wjazd na lawecie na zlot murowany
sq2jul napisał(a):malutka napisał(a):Pan Wiosna?
Menda sie zastanawia
Nad czym tu się zastanawiać
loockas napisał(a):malutka napisał(a):Czyli SokoleOko
Pudło. Ten też marudzi, że mu nie pasuje. Jak się mój towarzysz zdecyduje w 100%, to się pochwalęsq2jul napisał(a):Menda sie zastanawia
Napisz mu, że po drodze obiecuję sporo atrakcji. W końcu pojedziemy Laguną. Wjazd na lawecie na zlot murowany
To pachnie pierońskim Zygem

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok