Dzieki i pozdrawiam
Urwana sruba/ opadnięty zderzak
Strona 1 z 1
Witam. Mam w zasadzie 2 problemy, z których jeden wynikł z drugiego. Mianowicie jakies 3 miesiące temu trzepnąłem sarne
. Zderzak dziura do wymiany i lekkie prostowanie prawego błotnika. I teraz tak, po wymianie, lekkim prostowaniu błotnika mam problem ze zderzakiem, mianowicie jest lekko opadnięty. I moje pytanie do was co można z tym zrobic? Wszytskie śruby są podokręcane no nie mam już pomysłu. Drugi problem próbowałem wyjąc lampe od strony walniecia, poluzowałem lekko srube od błotnika, i podczas zakrecania mi sie urwał łebek. Czy możecie mi cos poradzic, jak sie z tym uporac? Czy oddac do blacharza?
Dzieki i pozdrawiam
Dzieki i pozdrawiam
- Od: 30 gru 2011, 13:17
- Auto: Mazda 323F BJ 2001 2.0 DiTD
na pewno zderzak siedzi na wszystkich zaczepach? może są pourywane i się nie trzyma
urwaną śrubę trzeba rozwiercić, pozbyć się resztek i przegwintować (ewentualnie po wierceniu użyć wykrętaków)
urwaną śrubę trzeba rozwiercić, pozbyć się resztek i przegwintować (ewentualnie po wierceniu użyć wykrętaków)
tez mialem ten problem,w końcu złapałem tak jak ci zaznaczyłem(powieksz foto) trytytką do jakieś śruby pod maska i się spasował ładnie a trytytki nie widac
dopasuj gwint i długość zwykłej śruby i daj podkładkę.
dzwoń do kogoś na allegro kto sprzedaje BJ na części i się dogadaj, albo jedź na szrot tam tego pełno
Strona 1 z 1