Zamknięty bagażnik
Strona 1 z 1
Witam mam taki problem że nie chcę się otworzyć bagażnik z pilota ( Mazda 626 GF hatchback 2000r ) niby słychać że coś się dzieje ale się nie otwiera. Przy próbie otwarcia kluczykiem podczas przekręcania słychać dziwny dźwięk ale w tylnych lewych drzwiach
(to akurat już przerabiałem z przednimi drzwiami wymieniłem cały zamek
) . Czy jest jakaś możliwość otwarcia bagażnika z wewnątrz samochodu? I pytanie nr.2 czy bagażnik i tylne drzwi są jakoś połączone żeby w razie czego wyjąć kostkę żeby centralka nie zamykała bagażnika?
Witam.
otwórz tylne drzwi, połóż oparcia kanap i już jesteś w bagażniku. wśliźnij się tam i delikatnie wyszarp osłonę zamka(ten kawał plastiku) duże prawdopodobieństwo że się połamie ale "jest ryzyko jest zabawa"
. Jak już to ściągniesz to pociągnij ręką albo czymś za cięgiełko które ma otworzyć zamek. i Już
po temacie. teraz jak masz otworzony bagażnik to po prostu zostaw go w pozycji otwartej i odepnij kostkę od centralnego zamka.
otwórz tylne drzwi, połóż oparcia kanap i już jesteś w bagażniku. wśliźnij się tam i delikatnie wyszarp osłonę zamka(ten kawał plastiku) duże prawdopodobieństwo że się połamie ale "jest ryzyko jest zabawa"
- Od: 12 kwi 2015, 20:42
- Auto: Mazda 626(GF)
2000r
1,8
100KM
Strona 1 z 1