Mazda 323F BA BP '98 "Madzia"
hmm mozliwe ze tak, a to mosze jutro zapytac, plany z pokrywa poczekaja do konca lipca chyba bo szukam alu 17
i pomaluje alu pod kolor pokrywy zeby wiesz cos nawiazywalo do siebei hehe za jednym zamachem
jak sie uda 
najlepsze jest to ze nic kompeltnie niema, sam plastik ;/
sory ale malo czasu ostatnio na neta bo duzo roboty, ogarne korek i wstawie foto, dzieki wielkie 
siemanko, takie pytanie do wszystkich, jakie et byloby idealne zeby felga ladnie sie zgrala z koncem lini auta czyli nadkola zeby nie wystawala? 
dzieki wielkie za info co do alu hehe
, mam pytanko nastepne, wie ktos moze jaka jest odleglosc miedzy otworami dolnymi od maortyzatorow mocowanie pod zwrotnice? 
a dzieki wielkie
wlasnie pomalu szuakm z taki et jakis odpowiednich w okolicy zeby podjechac i zobaczyc jak to siedzi
tak jak wspominalem cos tam o felgach 17 to wlasnie znalazłem
ale narazie to tajemnica zdradze tylko ze juz sie robia ekipa piaskuje i maluje 
tak ze mam do was pytanie bo nigdzie na felgach niema napisane jakie to et podejrzewam 35ale hmm no tego niewiem, tak wiec co myslucie ile moge dolozyc dystansu tak zeby nakretni mi trzymaly kolo i zeby nie odlecialo ? max 0,5centa? co myslicie czy robic jakis lekki naciag czy wstawiac normalna opone ?
prosilbym o zdanie w tej kwestii z góry dziekuje 
tak ze mam do was pytanie bo nigdzie na felgach niema napisane jakie to et podejrzewam 35ale hmm no tego niewiem, tak wiec co myslucie ile moge dolozyc dystansu tak zeby nakretni mi trzymaly kolo i zeby nie odlecialo ? max 0,5centa? co myslicie czy robic jakis lekki naciag czy wstawiac normalna opone ?