– sterownik KME NEVO
– reduktor KME Silver
– wtryskiwacze Barraccuda
– bez lubryfikacji ( lub z + 150 zł)
Koszt: 2200 zł

Czy przypadkiem cena nie jest za niska
www.mazdaspeed.pl
barteksokol napisał(a):Dzisiaj dostałem kolejną propozycję instalacji LPG. Zaproponowano mi następujące podzespoły:
– sterownik KME NEVO
– reduktor KME Silver
– wtryskiwacze Barraccuda
– bez lubryfikacji ( lub z + 150 zł)
Koszt: 2200 zł(cena po niewielkiej negocjacji+znajomość kolegi który montował już u nich lpg) .
Czy przypadkiem cena nie jest za niskaOpinie mam tylko i wyłącznie od kolegi, który jest ich klientem. W necie za bardzo nie mogę znaleźć informacji. Firma istnieje od 1992 roku, nazywa się "Auto Serwis GABI" z Łodzi.
guzu napisał(a):Landirenzo Omegas OBD w cenie 3700 zł
czy
Stag 300 ISA 2 z reduktorem KME i wtryskiwaczami Hana w cenie 3100 zł
czy
Stag 4 plus w tym samym zestawie w cenie 2900 zł ?
danmazda napisał(a):Zakładałem gaz w tym zakładzie. Też miałem dylemat co założyć, w końcu zdecydowałem się na OPCJĘ NR. 2.
Fred.X napisał(a):skąd takie ceny mają
barteksokol napisał(a):Czy ktoś ma doświadczenie z firmą Kolomax
guzu napisał(a):Co polecacie w migaz
Landirenzo Omegas OBD w cenie 3700 zł
czy
Stag 300 ISA 2 z reduktorem KME i wtryskiwaczami Hana w cenie 3100 zł
czy
Stag 4 plus w tym samym zestawie w cenie 2900 zł ?
To moja pierwsza instalacja gazowa – czy odczuję istotną różnicę między tymi instalacjami?
guzu napisał(a):tanio to czy drogo to?
Fred.X napisał(a):skąd takie ceny mają
guzu napisał(a):Jesteś zadowolony z instalacji, użytkowania i przeglądów?
Widząc ceny w innych miastach to faktycznie jest drogo. Niestety to jest Warszawa i takie ceny są, BRC chcieli 2800 złmakmarc napisał(a):Kosmicznie DROGO
Już nie raz od Marcina słyszałem że Stag jest kiepski. W 3 aucie mam Staga, nigdy żadnych problemów.makmarc napisał(a):żadnego Staga
Fred.X napisał(a): 3 moje auto u nich i zadnych problemów, więc na moje możesz dalej przepłacac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość